Маша Єфросиніна розповіла, ким була на Новий рік в дитинстві: “Будеш, донька, узбечкою”. А хотіла лисичкою

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, ким була на Новий рік в дитинстві. Навіть у біографії зірок є маленькі розчарування.

На носі вже Новий рік, а отже настає пора, коли зірки починають ділитися своїми спогадами з дитинства і стають до своїх шанувальників ще ближчими і ріднішими.

На свята набагато простіше зблизитися як пересічним людям, так і знаменитостям. У ці дні люди здебільшого мають прекрасний настрій, сподівання на світле майбутнє та будують плани, які мають здійснитися наступного року.

Маша Єфросиніна розповіла, ким була на Новий рік в дитинстві

Єфросиніна зганьбилася в Мережі за витівку на інтерв'ю з Трінчер
Маша Єфросиніна розповіла, ким була на Новий рік в дитинстві

Нещодавно Маша Єфросиніна та Оля Полякова випустили нову серію свого ток-шоу, в якому розповіли про дитячі свята на Новий рік. Зокрема телеведуча зізналася, що не змогла отримати роль, про яку мріяла.

Маша Єфросиніна пофарбувала волосся у блонд
Маша Єфросиніна розповіла, ким була на Новий рік в дитинстві

“Мама привезла з Узбекистану тюбетейку. І моя мама, яка так замахалася завжди придумувати костюми мені, мама мені їх розшивала сама, і вона сказала: “***, тюбетейка! І мене є якась так штора в полоску. Будеш, доню, узбечкою!”. У мене темне волосся, ми наплетемо тобі косичок! Бо памʼятаєш, у узбечок косички, вони носили, і будеш ти узбечка! Я була узбечка. Я пережила це один раз. Прихожу я до школи, де має бути свято. Дівчата – білочки, сніжинки, метелики, принцеси, усі були принцеси. І узбечка! Рік ганьби і нормально! Але ж ніхт! Мамі сподобався цей атракціон і вона на наступний рік знайшла нову полосату тканину. І на другий, і на третій рік я знову була узбечка. Причому мама навіть не заморочувалася з косичками. Тому на всіх фотографіях їх дві. Білочкою я так і не побувала”, – зі сміхом пригадала Маша Єфросиніна шкільні роки.

Примітно, що у кадрі Маша та Оля постали у костюмах снігуроньок. Жінки загримувалися таким чином, що спочатку склалося враження, що на зйомках двоє Полякових. Зокрема про це повідомляли і глядачі, які одразу не зрозуміли, на кого перевтілилася Маша Єфросиніна.

Також до знімань доєдналася відома українська фотографиня Соня Плакидюк.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.