Збагрила доньку турку Мурату, щоб побути наодинці з іспанцем: Ані Лорак осипала Ісаака Віджраку зізнаннями

Російська співачка з українським корінням Ані Лорак публічно привітала коханого Ісаака Віджраку з його днем народження у новому дописі. 27 грудня чоловіку виповнилося 46 років.

Привітати коханого з його особистим святом, співачка вирішила публічно у новому дописі в соціальній мережі Instagram. Зрадниця осипала чоловіка словами кохання, а також побажала іноземцю проживати тільки найкращі миті свого життя, танцюючи.

Новий бойфрен Ані Лорак
Ані Лорак осипала Ісаака Віджраку зізнаннями

“З днем народження, коханий! Життя – це музика, а Бог – діджей. Тож, нумо танцювати”, – написала Лорак.

В коментарях під вітальним дописом іспанець Ісаак Віджраку подякував коханій за теплі слова, зазначивши, що найкраще провести цей день можна лише з нею. Зазначимо, що нині донька зрадниці Кароліни, 12-річна Софія проводить дозвілля з батьком, турецьким підприємцем Муратом Налчаджиоглу за кордоном. Спочатку дівчинка зустріла Різдво з татом в Туреччині, а зараз вони відправилися в Об’єднані Арабські Емірати.

Ані Лорак осипала Ісаака Віджраку зізнаннями

До слова, бізнесмен на Різдво ощасливив доньку дорогим презентом. Налчаджиоглу подарував дівчинці новий 15 iPhone білого кольору, вартість якого складає майже дві тисячі доларів. Софія, побачивши гаджет, відразу почала його розпаковувати та використовувати.

Нагадуємо, Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучилися у 2019 році. Про нові стосунки артистки стало відомо 14 лютого 2023 року, в День Святого Валентина. Мурат Налчаджиоглу одружився вдруге влітку цього року. Його обраницею стала візажистка Лілія Реус. Втім, імовірно, після 4 місяців шлюбу вони розлучилися. Відверто коментувати свій розрив ще не наважилися. Бізнесмен каже, що завжди обирав позицію мовчання і зараз обирає мовчати.

Схожі статті