Могилевська показала, якою красунею була 20 років тому: на фото в компанії відомого чоловіка. Такі молоді

Артистка Наталія Могилевська у своєму блозі показала, який вигляд мала 20 років тому. Світлини оприлюднив співак Віталій Козловський, пригадавши, як розпочалася його музична дорога.

Співачка Могилевська змогла показати, як виглядала 20 років тому на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зірка додала одне з фото, які спочатку оприлюднив Віталій Козловський у себе в фотоблозі.

Наталія Могилевська
Могилевська показала, якою красунею була 20 років тому

В дописі Козловський зазначив, що рівно стільки часу пройшло, як розпочалася його музична дорога. Втім, на жаль, у зв’язку з реаліями, зараз йому доводиться займатися зовсім не тим, що подобається. Так, відомо, що наразі співак перебуває в лавах ЗСУ, захищаючи нашу країну.

Артист ніколи цього не хотів й ніколи подумати не міг, що все так обернеться не тільки для нього, але і для усіх. Нині ж, в досить непростий для українців час, його реалії – не творчість, а терпіння, боротьба та допомога.

Так, в прикріплених архівних кадрах Козловським, в каруселі можна побачити фото з його колегою, співачкою Наталією Могилевською. Втім, артистка вирішила показати й своїм фоловерам, як вона виглядала 20 років тому. На фото Наталя стояла з великим букетом квітів та щось говорила в мікрофон. Поруч постав Віталій з нагородою в руках та квітами, посміхаючись. На фоні видніється й назва музичного заходу – “Наша пісня 2005”.

Могилевська показала, якою красунею була 20 років тому

Нагадуємо, співачку Наталію Могилевську вже багато років поспіль підозрюють у вагітності, однак дива ще не сталося. Нещодавно в інтерв’ю Дмитру Гордону артистка відверто розповіла, чому так і не народила. Зірка зізналася, що спочатку зосередилася на розвитку кар’єри, потім вона 10 років була самотньою, а тепер, зустрівши справжнє кохання, у свої 48 років не полишає мрію стати мамою.

Схожі статті