Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла, які у неї відносини зі свекрухою: “Братиму з неї приклад”

Дружина Григорія Решетніка Христина, спілкуючись з фоловерами свого фотоблогу, не оминула питання щодо її відносин зі свекрухою. Зізналася, що вона маму чоловіка просто обожнює.

Нерідко в суспільстві звикли вважати, що невістки зі свекрухами мають натягнуті або не зовсім близькі стосунки. Тому, підписники блогу Христини Решетнік поцікавилися у неї, як вона ладнає з мамою свого чоловіка.

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей
Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла, які у неї відносини зі свекрухою

За словами Христини, вона має прекрасні стосунки з мамою Олею. Ба більше, ця жінка – приклад для неї, слідуючи за яким, хоче виховувати так само і своїх трьох дітей. Висловила їй вдячність за прекрасне виховання сина, якого покохала та вийшла заміж.

“Неймовірно чудові! Обожнюю Маму Олю – вона та свекруха, про яку можна тільки мріяти! Братиму з неї приклад у вихованні своїх хлопців! Мудра, позитивна, підтримуюча – справжня Мама. Я їй дуже вдячна за виховання сина і за любов!!!”, – зізналася Христина.

Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла, які у неї відносини зі свекрухою

Так щиро, по-доброму та з любов’ю не всі невістки висловлюються про своїх свекрух, тож, робимо висновок, що блогерка справді має хороші відносини з мамою чоловіка.

Дійсно, бачимо, що дружина Григорія Решетніка відчуває на собі гідне виховання коханого його мамою, оскільки пара перебуває у шлюбі вже офіційних 13 років. Що цікаво, телеведучий зі свого боку відверто розповідав, що ніколи не покине свою дружину, оскільки вважає її ідеалом. Додав, він не знайде кращих та й не шукає.

Нагадуємо, Христина та Григорій одружилися у 2010 році. Майбутні закохані познайомилися на роботі. Пара виховує трьох синів – Івана, Дмитра та Олександра. Блогерка пригадує, як чоловік романтично підготувався, аби їй освідчитися. Подарував розкішний букет червоних троянд, став на одне коліно та одягнув каблучку.

Схожі статті