Стильний гламурний юнак: як виглядає єдиний син В’ячеслава Узелкова – немає нічого спільного з боксером

У боксера В'ячеслава Узєлкова, який зібрався одружується вдруге, росте двоє прекрасних дітей. Колишня дружина Марина Боржемська показала, як виглядає його старший син Роберт.

Новина про розлучення однієї з найяскравіших пар в українському спорті – фітнес-тренера Марини Боржемської та боксера В’ячеслава Узелкова пролунала, як грім серед ясного неба. Вже пізніше стало відомо, що у взаєминах пари були великі проблеми, від яких насамперед страждали їхні спільні діти. На момент розставання сину Роберту було 9 років, дочці Олівії мало виповнитися 5.

В'ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською
В’ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською

Минуло п’ять років у житті колишнього подружжя багато що змінилося. Марина стала відомим тренером і успішної бізнеследі, в той час, як зірковий спортсмен взагалі зник з поля зору. А нещодавно стало відомо, що боксер В’ячеслав Узелков має намір знову одружитися. Про це стало відомо з його соцмереж, коли він поставив статус, что заручений.

В'ячеслав Узелков повідомив, що вдруге одружується
В’ячеслав Узелков повідомив, що вдруге одружується

Марина ж продовжує займатися кар’єрою та вихованням дітей. Так, напередодні Нового року Боржемська разом із 14-річним сином та 10-річною дочкою вирушила до салону краси. На одному з фото можна побачити сина Узелкова, який помітно підріс і кардинально змінився зовні.

Юнак сидить у кріслі і щось уважно розглядає в телефоні, коли майстер робить йому укладання. На ньому широкі модні джинси сірого кольору та стильний світлий светр оверсайз. Завершенням аутфіту стала нова стильна стрижка з подовженим чубчиком.

Марина Боржемська показала красеня-сина від В'ячеслава Узелкова
Марина Боржемська показала красеня-сина від В’ячеслава Узелкова

Зважаючи на все, Роберт уважно стежить за трендами, починаючи від одягу, закінчуючи зачіскою.

Нагадаємо, що в коментарях під знімками, на яких Марина разом із сином, шанувальники часто пишуть, що хлопчик росте копією мами і зовсім не схожий на свого зіркового батька-спортсмена. А ось дочка Олівія, якій цього року вже виповнилося 10 років, просто копія В’ячеслава Узєлкова. А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.