Доля звела їх знову разом: Мурат Налчаджиоглу і Ані Лорак покинули місця, де були, і опинилися поруч

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу після розставання з молодою дружиною вирушив з 12-річною дочкою на відпочинок в ОАЕ, куди скоро приїде і її мама. Збіг?

У 2019 році українська співачка Ані Лорак, яка вже багато років проживає і будує кар’єру в Росії, після чуток про зради свого турецького чоловіка Мурата Налчаджиоглу, який більшу частину часу проводив в Україні, поставила жирну крапку в їхніх сімейних стосунках і офіційно розлучилася. Незважаючи на це, подружжю вдалося зберегти між собою непогані стосунки. Загальна дочка Софія по черзі проводила час то з татом, то з мамою, що не заважало батькам вибудовувати нові стосунки вже з іншими партнерами.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Налчаджиоглу майже відразу почав зустрічатися з молодою київською візажисткою Лілією Реус, яка на думку користувачів мережі, була просто копією Лорак. Влітку 2023 року пара навіть зіграла весілля, однак через 4 місяці в інформаційному просторі вже поповзли чутки, що Реус і турецький бізнесмен розлучилися. І хоча саме подружжя відмовляється коментувати своє особисте життя, є багато фактів, які можуть свідчити, що це правда.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус - вже в минулому
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус – вже в минулому

Лорак також завела новий роман з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджраку, щоправда, деякі її шанувальники вважають його “постановним”. Однак це не заважає співачці з’являтися з новим іноземним шанувальником на публічних заходах, робити з ним сімейні фотосесії за участю доньки.

Ані Лорак з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджраку
Ані Лорак з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджраку
Ані Лорак на сімейній фотосесії
Ані Лорак на сімейній фотосесії

Грудень, зважаючи на все, Софія проводила з мамою та її бойфрендом, а вже Новий рік вирушила зустрічати в ОАЕ разом з батьком та його веселою компанією. Судячи з знімків, які з’являються у їхніх мікроблогах, вони і досі там.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу разом із донькою в ОАЕ

А нещодавно стало відомо, що до Дубая з концертами приїжджає Ані Лорак. Співачка вже зробила анонс свого виступу на фестивалі “Жара”.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу разом із донькою в ОАЕ
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу разом із донькою в ОАЕ

Швидше за все, її дочка Соня разом зі своїм татом теж будуть там. А в той час, як Налчаджиоглу насолоджується відпочинком в ОАЕ, його колишня молода дружина Лілія Реус радіє новому снігу в Ірпені і, зважаючи на все, теж не сумує.

Лілія Реус
Лілія Реус

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.