У Тіни Кароль не було жодних шансів: Дан Балан публічно розповів, чому ніколи не одружиться з поп-дівою

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан ще декілька років тому заінтригував мережу своїм активним фліртом з Тіною Кароль. Тому глядачі повірили в їхнє кохання.

Багато років Дан Балан приміряв на себе роль виключно мачо. І хоча деяким дійсно важко уявити його в інших образах, шанувальники побачили його в інших образах одразу. Так, мова йде про тандем Дана Балана з Тіною Кароль. Артисту було достатньо зробити декілька компліментів артистці, пофліртувати з нею, і аудиторія повірила, що між щось більше.

Співачка не відставала від свого партнера і також активно інтригувала мережу власною поведінкою по відношенню до свого колеги. Але на всі запитання журналістів обидва відповідали заперечно: за офіційною версією, жодного роману між ними не було.

Дан Балан розповів, з ким одружиться в майбутньому

Роман Тіни Кароль і Дана Балана вийшов назовні
Дан Балан розповів, з ким одружиться в майбутньому

І все ж таки залишилася частина аудиторії, яка не повірила словам обидвох та продовжила мріяти про їхній скори союз. І варто відмітити, що Тіна Кароль наприклад, зробила крок до молдавського мачо. Під час свого концерта в Кишиневі вона this це не заговорила про те, що він — найкращий чоловік в світі після її сина.

Але сам Дан Балан вирішив знищити будь-які сподівання на рахунок його майбутнього весілля та серйозних намірів щодо Тіни Кароль. Так, 2 роки тому він дав ексклюзивне інтерв’ю, в ході якого розповів, що ставиться до шлюбу дуже позитивно, але на той момент не зустрів жінку, яка могла б взяти на себе цю роль. Артист вважає, що вона має не просто бути сильною особистістю, а також спонукати його до нових звершень: вона має надихати та мотивувати. Але в той самий час він, мовляв, і так дуже самодостатній, що робить цю задачу майже нездійсненною.

Нагадуємо, що за деякими даними, Дан Балан все ж таки був одруженим і навіть розлучився. Історія ця сталася в нульових. Згідно цієї версії у артиста також народився син Алан. Також Дан перебував у п’ятирічних серйозних відносинах з дівчиною Христиною. Подейкували, що вона чекала на обручку, але переходу на новий етап так і не відбулося.

Схожі статті