Настя Каменських показала обличчя повністю без макіяжу: читала нову книгу – “Перше селфі у новому році”

Українська співачка Настя Каменських поділилася своїм першим селфі в новому році, на якому постала зовсім без макіяжу. Розповіла, що читала книгу та налаштовувалася на продуктивний рік.

Публіка цінує зірок, які можуть сміливо показатися без косметики на обличчі, а ще можуть послугувати прикладом для наслідування. Вже неодноразово Настя Каменських оприлюднювала світлини, в яких позувала природною, ніжною та доглянутою.

Зокрема, співачка у своєму фотоблозі показала перше селфі в цьому році й розповіла, що читала книгу. Дуже добре видніється і її назва – “За кермом свого життя. 10 правил досягнення успіху в особистих стосунках”. Додала, що налаштовується на продуктивний рік, попри всі труднощі.

“Перше селфі у новому році. Читаю книгу і налаштовуюсь на продуктивний рік, незважаючи ні на що”, – розповіла Каменських.

Настя Каменських показала обличчя повністю без макіяжу

Варто зазначити, що давно виконавиця не ділилася спільними світлинами та відео з чоловіком Потапом. Тому, шанувальники, на тлі всіх розмов про їхнє розлучення, отримують тільки підтвердження правдивості чутками. Так, Настя Каменських офіційно спростувала цю інформацію, втім, парочка так і не з’являється разом на публіці.

Перші плітки про розлучення подружжя почали активно ширитися Мережею після випуску блогера Богдана Беспалова. 31 березня 2023 року він розповів, що подружжя не живе разом та розлучається. Згодом співачка спростувала плітки, запевнивши, що у них все добре.

Настя Каменських та Потап

Зауважимо, все частіше Олексій Потапенко їздить за кордон по робочих питаннях, поки дружина Каменських перебуває в Україні без нього. Подейкують, що незабаром пара повідомить про свій розрив союзу, а наразі артистка веде переговори з великим лейблом, щоб мати змогу розірвати всі зв’язки з Потапом. Що ж насправді відбувається у їхніх стосунках, ми можемо тільки здогадуватися, проте, сподіваємося, незабаром все таємне стане явним.

Схожі статті