Від матері не дісталося нічого: Ольга Сумська показала молодшу доньку, яка стала копією Віталія Борисюка

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час опублікувала сімейне фото, на якому постала поруч з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною.

Як відомо, діти сестер Сумських стали продовженням акторської династії та активно зайняті в театрі. Усі нащадки сімейства мали регулярний доступ до репетицій і швидко перейняли досвід старшого покоління.

Старша спадкоємиця Ольги В’ячеславівни Тоня Паперна 8 років тому прийняла рішення про переїзд до Москви. Це бажання було здебільшого зумовлено мрією вступити до Щукінського.

Її молодша сестра Ганна, яка народилася у другому шлюбі Ольги з Віталієм Борисюком, в свою чергу зупинила свій вибір на київських навчальних закладах. Минулого року Ганна закінчила інститут імені Карпенка-Карого.

Ольга Сумська показала молодшу доньку

Молодша донька Сумської грає в театрі
Молодша донька Сумської грає в театрі

Свою дочку обидва батьки одразу взяли до себе. Більше, ніж півроку вона активно гастролює з батьками по всій Україні. Таким чином вона також співпрацює з рідним батьком її сестри Тоні. І хоча молода дівчина має прекрасні переспективи в шоу-бізнесі та світському суспільстві, вона з великим задоволенням проводить свій вільний час з батьками.

Так, нещодавно Ольга В’ячеславівна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі сімейні кадри, на яких постала разом з чоловіком та молодшою донькою. Кадри були зроблені на святкуванні Нового року, а після родина одразу ж вирушила у подорож до засніжених Карпат.

Вже зараз стає очевидно, що Ганна стає все більшою копією свого батька. Натомість матір воно нагадує лише формою та кольором очей.

Нагадуємо, що в своїх ранніх інтерв’ю Ганна Борисюк неодноразово розповідала про те, що зіштовхується з серйозними проблемами в соціалізації. За словами дівчини, її цькували в інституті через її походження. Дівчина не змогла завести друзів, а також побудувати романтичні відносини з молодими людьми. Зараз красуні вже 21 рік. Ганна Віталіївна ніби і не веде закритий образ життя, і тим не менш про неї відомо не так багато.

Схожі статті