Бліде обличчя, червоні очі та сухі губи: дочка Олі Полякової перенесла операцію і вийшла на зв’язок з палати

Старша спадкоємиця знаменитої української співачки Олі Полякової Маша вийшла на зв'язок з лікарняної палати та показала, як виглядає. Усі деталі в матеріалі.

Як відомо, Оля Полякова ніколи не захищала своїх дітей від публічності, тож обидві її дочки Маша та Аліса регулярно з’являлися у публікаціях на особистій сторінці соціальні зірки в соціальній мережі Instagram.

А вже декілька років тому старша дочка Олі почала активно розвивати власні блоги, і досягла на цьому попрощі певних успіхів. Так само вона вирішила піти стопами своєї матері і обрала професію музиканта. Щодо вступу до музичного училища вона створила власний гурт, а пізніше почала заглиблюватися у професію.

Дочка Олі Полякової перенесла операцію та вийшла на зв’язок з палати

Дочка Олі Полякової перенесла операцію та вийшла на зв’язок з палати

Зовнішньо Марія все більше нагадує свою матір. І власне, характер також доволі схожий на характер Суперблондинки.

Маша готова жартувати та обмінюватися досвідом зі своїми підписниками навіть при поганому самопочутті. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила свіжі кадри, які були зроблені у лікарні. Виявляється, дівчина була госпіталізована і навіть перенесла хірургічне втручання. Варто відмітити, що для дівчини це вже не вперше.

Дочка Олі Полякової перенесла операцію та вийшла на зв’язок з палати. Скріншоти особистої сторінки Маші

На своєму акаунті Маша показала свою палату і розповіла, що поки перебуває там одна. Дівчина поділилася навіть меню. На вечерю їй принесли кашу і відбивну.

Крім того, вона потрапила в конфуз. Дівчина поділилася, що вночі вирішила помити волосся, тому що була впевнена, що до неї вже ніхто не зайде.

Однак пізніше вона побачила світло у вікні і зрозуміла, що за нею могли спостерігати з іншої палати, вікна в якій знаходяться майже навпроти.

Який саме діагноз у дівчини, а також її плани на найближче майбутнє залишається загадкою.

Нагадуємо, що 2021-го Маша активно готувалася до вступу до британського музичного коледжу, однак через рік після навчання там було прийняте рішення про її повернення до Києва. Зараз вона отримує освіту в консерваторії. Тим не менш, і на цьому плани не завершилися і згодом Марія рушить до Сполучених Штатів Америки. Станеться це в другій половині 2024-го.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.