Тоня Матвієнко засвітилася на пляжі в Дубаї: як виглядає співачка після того, як схудла на 10 кг

Донька покійної Ніни Матвієнко останнім часом приголомшує шанувальників кардинальними змінами у зовнішності. Як виглядає 42-річна Антоніна зараз, дивись на фото у матеріалі.

Після смерті мами Народної артистки України Ніни Матвієнко, її дочка Антоніна на якийсь час зникла з медіапростору, а потім знову з’явилася, але вже у новому образі. Співачка вже встигла дати кілька інтерв’ю, де розповіла про своє нове життя, про особисте – стосунки з чоловіком Арсеном Мірзояном та старшою Дочкою Уляною, яка, як з’ясувалося, спочатку після розлучення жила разом зі своїм батьком. Також знаменитість вже встигла снятися у професійній фотосесії для журналу Viva!, на якій постала у дуже незвичайних зухвалих образах із освітленими бровами. Тоді ж багато хто відзначив, що Антоніна дуже змінилася зовні. У цьому ж інтерв’ю Матвієнко зізналася, що після смерті мами схудла на 10 кг.

Про те, як виглядає Тоня зараз, можна побачити на фото з ОАЕ, куди вона вирушила, щоб виступити перед співвітчизниками. На концерті організованому за підтримки посольства України, де ведучою була Василіса Фролова, яка переїхала до Дубаї ще на початку війни, Антоніна Матвієнко з’явилася у розкішній вишиванці білого кольору.

Тоня Матвієнко показала, як схудла під час відпочинку в Дубаї
Тоня Матвієнко показала, як схудла під час відпочинку в Дубаї

Вже після свого виступу Матвієнко поїхала на місцевий пляж, де також записала відео. У кадрі помітно построєла 42-річна Антоніна позувала у футболці та лосинах.

Тоня Матвієнко показала, як схудла під час відпочинку в Дубаї
Тоня Матвієнко показала, як схудла під час відпочинку в Дубаї

“Море”, – коротко підписала ролик артистка.

Нагадаємо, що у 2021 році Матвієнко зізнавалася, що набрала 7 зайвих кілограмів, які так і не змогла скинути. У коментарі в інтерв’ю Антоніна зізналася, що коли після смерті мами змученою і знеможеною побачила себе у відображенні дзеркала, то вперше сама собі сподобалася.

“Я навіть полюбила себе в цей момент”, – заявила Тоня Матвієнко.

Журналісту співачка також зізналася, що ще ніколи не була настільки впевненою у собі.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.