Нові горизонти, партнери та “новий” Потап: екс-чоловік Каменських вразив кардинальними змінами у зовнішності

Продюсер Олексій Потапенко у новому 2024 році готовий підкорювати нові горизонти. За традицією почав із кардинальних змін у зовнішності. Чи є у цьому пафосному списку місце для Насті Каменської?

Продюсер Потап, який за останні два роки практично втратив колишню популярність, а його творчість стала постійним джерелом для “хейту” у мережі, продовжує робити спроби повернути довіру шанувальників. Так, сьогодні, 9 січня, Олексій Потапенко вперше вийшов на зв’язок після свят та озвучив свої “грандіозні” плани на 2024 рік. Перше, що впало у вічі – це новий імідж артиста. У кадрі Потап з’явився у сірих класичних штанах, білій футболці та поясній шкіряній куртці. Замість реперських аксесуарів – класична кепка восьмиклінка та стильні окуляри.

У коментарі продюсер пише, що в новому 2024 році на нього чекають нові завдання, горизонти та масштаби. Натякає на співпрацю з деякими міжнародними партнерами у галузі сучасної музики, з використанням усіх нових технологій, які допоможуть вивести його творчість на новий світовий рівень.

“Тільки вперед!”, – завершує свій пафосний пост Потап.

Чи є у планах продюсера далі розвивати світову кар’єру дружини – співачки Насті Каменських, він не уточнив. До речі, останнім часом все частіше кажуть, що шлюб Каменських та Потапа лише формальність. Скандальний блогер Роман Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці українських зірок, посилаючись на своїх “інформаторів з близького кола”, розповів, що пара давно розлучилася, що у Насті вже з’явився “новий покровитель”, а екс-чоловік їй потрібен лише для розкручування її нового латиноамериканського альбому.

Настя Каменських та Потап роз'їхалися по різних країнах
Настя Каменських та Потап роз’їхалися по різних країнах

Нагадаємо, що нещодавно Настя Каменських та Потап повернулися в Україну, після чого повідомили своїм шанувальникам, що відзначать Новий рік у колі “найближчих та рідних”. Чи це були одна компанія або різні люди, знаменитості не уточнили.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?