Ані Лорак не змогла повернутися до України через Тіну Кароль: могла б стати головою української митниці

Знаменита російська співачка Ані Лорак свого часу постала перед серйозним вибором. 10 років тому зірка мала або залишитися в Україні, або переїхати до російської федерації.

Неодноразово Ані Лорак у своїх інтерв’ю натякала про те, що не самовільно пішла з української естради. Спочатку у її зізнання вбачали вплив влади на сценарій цих подій. Пізніше Кароліна почала наполягати на тому, що мова йде саме про шоу-бізнесове коло.

І хоча велика кількість глядачів помічала натяки на Тіну Кароль, фанати поп-діви відмовлялися в це вірити не дивлячись на дуже погану репутацію самої Кароліни.

Олег Боднарчук розповів про роль Тіни Кароль в українському шоу-бізнесі

Тіна Кароль і Ані Лорак
Олег Боднарчук розповів про роль Тіни Кароль в українському шоу-бізнесі

Судячи з усього, роль Тіни Кароль у житті Лорак більше не секрет, адже нещодавно продюсер Олег Боднарчук дав ексклюзивне інтерв’ю для платформи Obozrevatel, в якому вперше заявив, що дійсно саме поп-діва не пускала свою колегу на українську сцену.

“Білий кардинал шоу-бізнесу. Я вважаю, що сьогодні, у світлі останніх подій, Тіна могла б зізнатися у тому, що вона і її команда грудьми стояли на сторожі українського шоу-бізнесу й усіма можливими і неможливими способами не пускали Ані Лорак в Україну. Сьогодні за це вона б отримала шалені оплески від українців і, можливо, за таку ефективність її б призначили головою української митниці”

Нагадуємо, що Ані Лорак 24 лютого опинилася у доволі однозначній ситуації. Якщо раніше її фігура викликала різні дискусії, то 2022 року можна було нарешті дізнатися, що артистка думає насправді.

Зокрема, Кароліна мала велику кількість друзів в Україні. Вона є кумою Подкопаєвої, і була кращою подругою самого Олега Боднарчука. Велика кількість інших артистів також дізнавалися, що очікували на позицію артистки, або хочаб повідомлення від неї. Але Ані Лорак не тільки промовчала публічно, але і не поцікавилася долею та справами жодного зі своїх близьких людей. Після цього майже всі її зв’язки з українцями були обірвані.

У спробах відбілити репутацію Кароліни хоча б трошки з’являлася інформація, що нібито до повного мовчання її схилив Кіркоров. Артисти нібито очікували, що все завершиться швидко, а вони вийдуть із води сухими. Натомість обидва понесли серйозні збитки, а також мають непоправні репутаційні втрати.

Схожі статті

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?

Не просто легенда, а великий авторитет: Софія Ротару показала всім своє місце лише парою слів

Софія Михайлівна Ротару завжди мала неймовірну репутацію, яка досі залишається бездоганною. Однак, нещодавно продюсер поділився своїми спогадами про артистку, і розповів про її справжній авторитет.