Юрій Горбунов розповів, що від нього успадкували двоє синів Осадчої: “Ми з моїми хлопцями не надто любимо”

Відомий український телеведучий та шоумен Юрій Горбунов розповів, що від нього успадкували його двоє синів від Катерини Осадчої. Хлопчики не дуже люблять знімання.

Поділитися новими світлинами та розповісти, як йому з дружиною вдається робити кадри з дітьми, шоумен вирішив у своєму фотоблогу. Так, Горбунов зізнався, що він та їхні сини не надто люблять знімання, оскільки в процесі хтось може вередувати, а ось результатами вся родина насолоджуватися просто обожнює.

“Ми з моїми хлопцями не надто любимо зйомки, в процесі кожен вередує по-своєму, а ось готовий результат, ми полюбляємо переглядати усі разом!”, – зізнався Горбунов.

Крім того, знімання завжди ініціює дружина Катерина, за що їй Юрій з синами справді вдячні. Так, для них це дійсно емоційні моменти, оскільки чоловік щиро насолоджується часом, який проводить з дітьми, в результаті отримуючи ще й милі світлини з дітьми на пам’ять.

Також Юрій розповів, що молодший син Данило не завжди налаштований на фотосесії. Особливо, коли прокинувся, заспаний та зовсім не розуміє, що від нього хочуть. Проте, маючи хороший настрій, їм легко вдається занурити його в атмосферу. Від хлопчика родина в такі моменти часто отримує смішні коментарі, наприклад, коли він захотів йогурт або щось інше.

Юрій Горбунов показав підрослих синів: Іван і Данило – моє все!
Юрій Горбунов розповів, що від нього успадкували двоє синів Осадчої

Телеведучий щиро радить взяти собі за правило робити спільні фотосесії з рідними, і впевнений, що з часом ви зможете сказати за цю звичку “дякую”.

Нагадуємо, Юрій Горбунов та Катерина Осадча оголосили про свій шлюб в лютому 2017 року. Цього ж року вони стали батьками спільного сина Івана, а у 2021 році на світ з’явилася ще одна їхня дитина, теж хлопчик, на ім’я Данило. Від попереднього союзу з депутатом Олегом Поліщуком Катя має ще й старшого сина Іллю, який навчається в США.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча з синами

Схожі статті