Втретє вагітна Лілія Ребрик водить 11-річну доньку Діану Дику на манікюр: “Це в чотири рази дорожче”

Українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася, що ходить на манікюр з 11-річною донькою Діаною. Тепер вона уявляє, як будуть наводити красу вже вчотирьох.

Акторка Ребрик нині перебуває в цікавому стані майже для кожної жінки, оскільки носить під серцем ще одну донечку. Підписники фотоблогу зірки поцікавилися у неї, чи складно їй в 42 роки виношувати дитину. За словами Лілії, перші дві вагітності, протягом всіх 9 місяців, були з токсикозом, а зараз у неї є можливість насолодитися цим прекрасним положенням без поганого самопочуття.

Лілія Ребрик та донька Діана
Лілія Ребрик водить 11-річну доньку Діану Дику на манікюр

Так, на 6 місяці Лілії вдалося приборкати токсикоз, тож тепер вона по-справжньому кайфує від третьої вагітності. До слова, в інтерв’ю, на яке Ребрик запросив ведучий Анатолій Анатоліч, спеціально для свого YouTube-проєкту “Зе Інтерв’юер”, зірка розповіла, що ходить робити манікюр зі старшою донькою Діаною, і чекає, коли їх в кріслі майстрів салону буде сидіти вже чотири.

“Ми, буквально, перед Новим роком ходили з моєю старшою донечкою на манікюр, у нас уже традиція ходити на манікюр разом. Ми сідаємо з нею вдвох, ми на один час замовляємо майстрів, так сідаємо і я кажу: “Боже, ти уявляєш, скоро нас так буде чотири стільці зайняті” Коли дівчата будуть підростати, і всі будуть разом ходити на манікюр”, – розповіла Ребрик.

Телеведуча не приховує, що обожнює сімейні луки, коли всі дівчатка в родині можуть ходити в однакових сукнях. Наразі вона все частіше думає, що після народження ще однієї доньки, вони так показуватимуться вчотирьох.

Лілія Ребрик показала свій розкішний заміський будинок
Лілія Ребрик водить 11-річну доньку Діану Дику на манікюр

Анатолій Анатоліч зауважив, що дивиться на це з іншої сторони, оскільки все виявиться в чотири рази дорожче. Лілія погоджується, що це справді недешево, а також зазначила, що неабиякі витрати будуть під час спільної подорожі. Втім, родина Диких до цього готова, адже дуже хотіла ще одну дитину.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?