Оля Цибульська змінилася до невпізнання та показала обличчя без макіяжу: нова зачіска виглядає не натурально

Українська співачка Оля Цибульська показала свій новий імідж, а також обличчя без макіяжу. Підписники блогу зірки відразу зрозуміли, що її зачіска несправжня.

Своїми власними змінами знаменитість поділилася з шанувальниками у своєму фотоблогу. Артистка показалася з пружними кучерями, прикріпивши опитування, в якому більшість підписників обрали варіант “Це перука”. Так, шанувальники мали рацію, і зірка розповіла, чому вирішила її одягати на знімання. Вона має проблеми з волоссям, тому робить все, щоб їх зайвий раз не пошкоджувати.

 Ольга Цибульська навідалася до рідного міста
Оля Цибульська змінилася до невпізнання та показала обличчя без макіяжу

“Так, я на зйомки вирішила одягати перуку. В шоу-бізнесі багато хто її носить, і мало хто про це говорить. Мені приховувати немає чого. Ви знаєте, що постійні укладки забирають в тебе купу волосся, а потім жодні маски, масажі, уколи в голову вони нормально не працюють. Тому, я вирішила берегти своє здоров’я”, – розповіла Цибульська.

Оля Цибульська змінилася до невпізнання та показала обличчя без макіяжу

Крім того, співачка показала своє обличчя без косметики, тож прихильники зірки могли добре роздивитися її вигляд на фото і відео. Зазначимо, що Цибульська завжди відкрита до своєї аудиторії, тому не боїться показувати себе справжню. На світлині вона щиро посміхалася і виглядала справді розкішно та доглянуто.

Нагадуємо, 6 січня Оля Цибульська привітала свого єдиного спадкоємця Нестора з днем народження. Зірка розповідала, що вони хотіли подарувати сину емоції, провівши день на санчатах в Буковелі. Задумане втілити не вдалося, оскільки гірка з санчатами була закрита через відсутність снігу. Втім, це не завадило їм добре провести час на лижах, попередньо не вміючи на них кататися.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.