Ірина Білик зворушливо привітала сина з днем народження і показала, як проходить свято 5-тирічного Табріза

Ірина Білик — щаслива матуся двох дітей. 8 грудня молодшому синові виповнилось 5 років. Співачка показала, як це було.

Популярна українська співачка Ірина Білик п’ять років тому стала матусею ще одного сина — Тарбріза. 8 грудня маленький хлопчик відсвяткував свій перший ювілей. Про це співачка повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Ірина Білик опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі

На фото видно, як зворушливо вітають Табріза його старший брат з нареченою. Гліб, так звуть старшого сина Ірини Білик, тримає торт зі свічками, поки Табріз загадує бажання.

Потім іменинник, Гліб і його наречена Аліса зробили спільний знімок. Зі світлини видно, що Табріз неймовірно щасливий сидить серед іграшок і оригінального торта.

Іменинник з братом та його наречена Аліса

У підписі до публікації співачка додала, що вітає маленького Табріза з днем народження та бажає йому щастя. Підписники Ірини також долучились до привітань, про що написали у коментарях під публікацією.

Фоловери Ірини Білик вітають Табріза з днем народження

Що відомо про чоловіка Ірини Білик та батька Табріза

Батько Табріза Аслан Ахмадов на даний момент працює в Росії. Чутки про початок його стосунків з Іриною Білик з’явились ще в 2014 році. Однак співачка довго не розкривала деталей, вважаючи що зайва публічність лише шкодить стосункам. Невдовзі Ірина Білик почала з’являтись на публіці з режисером, фотографом і стилістом Асланом Ахмадовим.

Ірина Білик зі своїм чоловіком Асланом

Чоловіка вважали досить близьким другом Людмили Гурченко. Він зробив для неї знамениту фотосесію, де актриса виглядає набагато молодше своїх років. А в 2016 році Аслан брав участь в популярному шоу “Голос” та потрапив в команду Поліни Гагаріної.

У 2013 році пара зареєструвала шлюб. Син Табріз з’явився на світ 2015 року. Його виносила сурогатна мати.

Схожі статті