Маленька подорослішала. Модель: доньці Євгена Кошового виповнилося 16 років: як виглядає Варя зараз

Старшій дочці Євгена Кошового Варварі, фотографії якої свого часу наробили багато галасу в Мережі, виповнилося 16 років. Як виглядає спадкоємиця зірки "Кварталу 95" зараз?

Близький друг президента України, шоумен, ведучий гумористичних шоу, актор Євген Кошовий виховує разом зі своєю дружиною Ксенією двох доньок – Варвару та Серафиму. За словами зірки “Кварталу 95”, старша дочка росте з характером і в їхніх стосунках не завжди все було гладко. Особливо останні два роки. Шоумен був ненажарт стурбований поведінкою дівчинки-підлітка, яка, за його словами, перехворіла на “зіркову хворобу”. Щоб Варя не росла “мажоркою” Кошовому, навіть довелося піти на крайні заходи і трохи “урізати її хотілки”. Про це Євген зізнавався у програмі “Слава+”.

Євген Кошовий з дочкою Варею
Євген Кошовий з дочкою Варею

“Були складні стосунки. І не лише зі мною. І з мамою також. Десь упродовж двох років. Це перехідний вік”, – розповідав Кошовий.

Шоумену навіть довелося виправдовуватися, коли в Мережі почався “хейт” через те, що свої відео в TikTok Варя записувала під російськомовну музику. Тоді Кошовому довелося провести з дівчиною серйозну розмову.

А сьогодні, 15 січня, старшій дочці шоумена виповнилось 16 років. Першою у своїх соціальних мережах Варю привітала мати. З нагоди Дня народження доньки, Ксенія присвятила дочці “сторіс”, де опублікувала свіжий знімок Варвари. У кадрі дівчинка позувала сидячи на дивані у темно-синьому вельветовому костюмі, що складався із широких штанів та об’ємного жакета. Зважаючи на все, знімок дружина Кошового взяла з нещодавньої фотосесії доньки. Ксенія не стала нічого писати, а просто вказала цифру “16!” і відзначила публікацію білим серцем.

Дружина Кошового показала рідкісне фото дорослої доньки Варі
Дружина Кошового показала рідкісне фото дорослої доньки Варі

Трохи пізніше Варя перепостила знімок із Instagram мами і на чорному тлі свого “сторизу” написала, що сьогодні святкує 16-річчя.

Дружина Кошового показала рідкісне фото дорослої доньки Варі
Дружина Кошового показала рідкісне фото дорослої доньки Варі

Зазначимо, що в мікроблозі Варвари можна побачити решту фотографій, де вона в тому ж костюмі. У коментарях дівчині пишуть:

“З днем народження, Варваро. Пам’ятаю тебе малюком з часів “Розсміши коміка”, а тепер ти дива. Будь щаслива!”, “Маленька подорослішала. Дуже файна)”, “Модель”.

Дружина Кошового показала рідкісне фото дорослої доньки Варі
Дружина Кошового показала рідкісне фото дорослої доньки Варі

А ось так Варя виглядала 2 роки тому, коли разом із батьками та молодшою сестрою Серафимою (зараз дівчинці вже 9 років) приходила на прем’єру фільму у 2021 році.

Євген Кошовий із сім'єю
Євген Кошовий із сім’єю

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?