“Моєму Керему виповнився рік”: красень Балі-бей Бурак Озчивіт показав молодшого сина від Фахріє Евджен

Знаменитий турецький актор Бурак Озчивіт вперше показав, як виглядає його молодший син, який не так давно з'явився на світ. Усі деталі в статті.

Ще 2 роки тому турецька преса активно пліткувала про те, що імовірно Бурак Озчивіт та Фахріє Евджен будуть розлучатися. Причиною для чуток послужив гучний скандал між зірковою парою, який розігрався на відпочинку. Пара покинула курорт різними рейсами. При цьому гості готелю говорили про те, що чули крики з зіркового номеру, які безперечно свідчили про скандал.

Подейкували, що причиною розладу в стосунках стали ревнощі. Нібито Бурак не припиняє фліртувати з іншими жінками та дає приводи сумніватися у своїй вірності. Обидва актори спростували дану інформацію та заявили, що в їхньому шлюбі все в порядку. Після цього інциденту в пресі більше не з’являлися відомості про скандали у парі.

Бурак Озчивіт показав молодшого сина від Фахріє Евджен

Бурак Озчивіт показав молодшого сина від Фахріє Евджен

Натомість через декілька місяців акторка повідомила про те, що носить під серцем другу дитину від свого обранця. Про бажано стать малюка Бурак та Фахріє не розповсюджувалися. І згодом стало відомо, що в них народився прекрасний хлопчик.

Дитину назвали Керемом. Якщо старшого подружжя давно познайомило з публікою та регулярно публікує з ним кадри, то молодший у блозі майже не з’являвся. Так, актор обожнює показувати, як грається з Караном, займається з ним спортом або проводить свята. Керем же лише нещодавно став зіркою батькового акаунту.

Так, днями хлопчику виповнився рік, а тому зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій привітав спадкоємця зі святом, а також показав його обличчя фанатам.

Неодноразово аудиторія розчаровано відмічала, що нібито старший син зовсім не схожий на свого батька. Інші ж навпаки впевнені, що дитина незабаром стане копією Бурака. Однак дещо очевидно точно: між собою брати схожі, наче дві краплі води. Тож імовірніше за все на турецький шоу-бізнес очікує одразу два мачо, які будуть розбивати серця дівчатам.

Схожі статті

Чоловік покійної Руслани Писанки показав свою донечку, яка стала для нього розрадою: “Найкраща Аліса”

Відомо українська акторка Руслана Писанка пішла з життя 2 роки тому. Її чоловік тим часом живе далі і навіть показав свою дочку публіці. Як склалося життя бізнесмена?

Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні: одна схожа на байкершу, а друга на репершу

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилися її дочки Арабелла та Мірабелла після життя в Лондоні. Дівчата вже 2 роки не проживають в Україні.

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.