“Відкривається студія”: Остапчук розповів, як змінив професію, аби допомогти дружині в бізнесі – досвід

Відомий український шоумен Володимир Остапчук у своєму блозі розповів, як допомагав дружині Катерині Полтавській у відкритті її студії. Протягом всього часу він приміряв на себе безліч професій.

23-річна Катя Полтавська восени 2023 року повідомила, що вирішила розпочати власну справу. Дівчина зайнялася відкриттям своєї студії краси у центрі Києва. Ще тоді вона розсекретила, що у салоні будуть робити масажі та лазерну епіляцію.

Спочатку дружина Остапчука планувала відкрити двері власної студії в грудні, однак встигнути до запланованого часу не вдалося. Згодом було ухвалено рішення перенести відкриття на січень.

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Остапчук розповів, як змінив професію, аби допомогти дружині в бізнесі

Так, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram Полтавська повідомила, що сьогодні, 20 січня перший день роботи її салону. Таким чином дівчині вдалося встигнути до запланованої дати відкриття й тепер вона чекає кожного.

Остапчук розповів, як змінив професію, аби допомогти дружині в бізнесі

До слова, Володимир Остапчук на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram розповів, як допомагав дружині у відкритті її студії. Зізнався, що останні дні мав відразу декілька різноманітних професій.

“Завтра відкривається студія Каті. Я останні дні був прорабом, вантажником, водієм, збирачем меблів, клінером”, – зазначив Остапчук.

Остапчук розповів, як змінив професію, аби допомогти дружині в бізнесі

Так, ведучий брав не останню участь у відкритті бізнесу дружини, і тепер зіркова пара тішиться результатом.

Нагадуємо, Володимир Остапчук натякнув, що одружився з Катериною Полтавською. Розповідаючи про свій найщасливіший день – 22.02.2023, зазначив, що він пов’язаний з його коханою. До речі, у першій половині минулого року вони у соцмережі почали називати одне одного чоловіком та дружиною, тому наштовхнули шанувальників думати про їхній шлюб. Офіційно пара не підтверджувала цю інформацію.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.