38-річна Тіна Кароль показала свою школу та будинок в Івано-Франківську: “Ностальгія за рідними місцями”

Українська співачка Тіна Кароль розповіла, що дано не відвідувала місць, де провела своє дитинство. Вона провела екскурсію по пам'ятних місцях.

Зірка українського шоу-бізнесу росла, як звичайна дитина. Проте, ставши знаменитою не часто навідувалася до місць де зростала. Нещодавно, вона вирішила провести міні екскурсію по місцях, де провела дитинство. Відео співачка розмістила у власному TikTok.

У поїздці до Івано-Франківська, Тіна показала, місце де продавала насіння та пригадала куди витрачала зароблені кошти. Як і кожна дитина, вона хотіла побалувати себе смачненьким тож швиденько бігла до найближчого кіоску та скупала солодке.

“Ось тут я продавала насіння. На перилах стояла, продавала. А тут колись стояв ларьочок. Я там витрачала все на цукерочки, на шоколадки”, – згадує Тіна.

Тіна Кароль показала місця, де провела дитинство
Тіна Кароль показала місця, де провела дитинство

Крім того, жінка показала місце де навчалася. Саме Івано-Франківський 22 ліцей виховав майбутню зірку. Проте, всередину зайти співачці не далося, школа була зачинена. Кароль зізналася, що інколи прогулювала уроки та грайливо показала на місце де школярі проводили час.

“Там ми прогулювали уроки, але це було дуже трошки”, – зазначила зірка.

Тіна Кароль показала свою школу та будинок
Тіна Кароль показала свою школу та будинок

Не приховала вона й місце де жила. Для своїх шанувальників співачка показала двір та будинок, де зростала. З ностальгією в очах вона згадувала, як гралася на гойдалках та мріяла про життя, яке зараз має. Тоді ніхто й подумати не міг, що ця маленька дівчинка стане популярною співачкою, яку будуть впізнавати далеко за кордонами Батьківщини.

Тіна Кароль показала місця, де провела дитинство
Тіна Кароль показала місця, де провела дитинство

Нагадаємо, Тіна народилася в російському місті Оротукан. Проте, за шість років після її народження родина виконавиці переїхала. Місто сім’я обрала не випадково, адже саме з Івано-Франківська родом мама артистки. Тут і пройшло дитинство поп-діви.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.