Шлуночки у вершковій підливі – улюблена страва з дитинства, яка залишить неймовірні враження від вечері

Хоча шлуночки і не вважаютьсяа цінним продуктом, вони користуються неймовірною популярністю завдяки користі, а також своїм смаковим властивостям.

Курячі шлуночки ніколи не втратять своєї актуальності саме завдяки простоті приготування, швидкості та смаку. Окрім того вони дуже дієтичні і мають неймовірний аромат.

Для того, щоб спробувати приготувати цю страву вдома, вам потрібен базовий набір продуктів і трохи бажання спробувати щось нове. У будь-якому випадку ваші рідні і навіть діти будуть в захваті від цієї вечері. Особливо, якщо її доповнити дуже смачним гарніром. Ідеально підходять каші та макарони.

Інгредієнти

  • Курячі шлуночки – 250 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 ч.л.
  • Вершки 10% – 250 мл
  • Рослинна олія – 1-2 ст.л.
  • Сіль, перець – за смаком

Як приготувати смачну підливку з шлуночками

Для початку необхідно взяти усі необхідні продукти для приготування нашої страви.

Рецепт приготування смачної підливки з печерицями
Як приготувати смачну підливку

Шлуночки можна відварити напередодні. Необхідно їх добре вимити, залити довести до кипіння і варити приблизно півтори години. За бажанням ви можете внести спеції, щоб продукт отримав приємний аромат.

Цибулю, моркву та часник очистіть. Цибулю наріжте тонким пір’ям, моркву – тонкими брусочками, часник – невеликими шматочками або подрібніть дрібніше. Шлуночки перед приготуванням подрібнюємо.

Спочатку тушкуємо подрібнені овочі, а після цього вносимо шлуночки. Додаємо вершки, солимо та перчимо за смаком. Тушкуємо до стану кипіння.

Рецепт приготування смачної підливки з печерицями
Рецепт приготування смачної підливки

Щоб соус був густішим, невелику кількість вершків змішайте з кукурудзяним крохмалем або борошном. Введіть у сковороду, перемішайте та доведіть соус до кипіння. Проваріть курячі шлунки у вершках на сковороді 1 хвилину і зніміть із плити. Підлива готова!

Якщо ви будете використовувати для приготування жирні вершки або навіть сметану, є імовірність, що борошно вам навіть не знадобиться. Також зверніть увагу, що ви можете внести на тертий твердий сир, який додасть густоти, а також неймовірного аромату вашій страві.

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.