Таке мʼясо варто спробувати всім: запікаємо найсоковитішу свинину з сиром, грибами та соленими огірками

Любителям м'ясних страв радимо спробувати приготувати найніжнішу свинину з сиром, грибами та соленими огірками. Прекрасний варіант ситної вечері для всієї родини.

Набридли прості страви й з’явилося бажання здивувати своїх рідних чимось смачненьким та оригінальним? Ділимося з вами простим рецептом приготування неймовірного м’яса, яке сподобається і вам, і вашій сім’ї. Поєднання свинини, твердого сиру та соленого огірка зробить справжнє диво.

Використовуйте хороший шматочок м’яса, а також не забувайте за улюблені спеції, оскільки вони здатні подарувати йому смак, аромат та апетитний вигляд. Підійде паприка, коріандр, часник та інші прянощі. Перед їх використанням прочитайте склад, адже зазвичай там вже є сіль, тому додатково не натирайте нею м’ясо. Так ви можете отримати солону страву.

Свинина з сиром, грибами та соленими огірками

Інгредієнти

  • М’ясо свинина – 500 г
  • Гірчиця – 2 ст. л.
  • Печериці – 200 г (можна брати заморожені)
  • Солені огірки – 2-3 шт.
  • Сир твердий – 200 г
  • Майонез, сіль, перець – до смаку

Приготування

Для початку м’ясо нарізаємо стейками, робимо ножем надрізи, але не дорізаючи до кінця. Потім солимо та перчимо.

Змащуємо гірчицею, зверху викладаємо мариновані огірки, а них нарізані печериці. Далі натираємо сир на тертці, змішуємо його з майонезом та укропом і викладаємо шапочкою на наше м’ясо.

Свинина з сиром, грибами та соленими огірками

Випікаємо в розігрітій духовці до 220 градусів протягом 40-50 хвилин під фольгою. Після цього розкриваємо і запікаємо ще хвилин 20. Можна викласти готову свинину з сиром, грибами та соленими огірками на листя салату й поставити на стіл. Так здивуєте рідних апетитною подачею, а вже далі смаком. Всім смачного!

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.