Григорій Решетник ніжно притулився до Ксенії Мішиної, поки дружина проводить час з трьома дітьми

Григорій Решетник опублікував приголомшливу світлину з головною холостячкою країни Ксенією Мішиною.

Українськи телеведучий Григорій Решетник є незмінним телеведучим популярного романтичного шоу “Холостячка”, головною героїнею якого є Ксенія Мішина. Кожну п’ятницю телеглядачі з нетерпінням чекають виходу нового ефіру і вболівають за своїх улюбленців. Напередодні телеведучий опублікував неймовірну світлину з Ксенією на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

У підписі до публікації Григорій запитав своїх прихильників, чи чекають вони виходу наступного ефіру “Холостячки”. Підписники телеведучого із завзяттям дають лише позитивні відповіді.

Коментарі прихильників

Нагадаємо, що романтичне шоу вийшло на телеекрани 23 жовтня, а зйомки розпочались ще наприкінці літа. За досить короткий час шоу набрало шаленої популярності. До того ж, цей сезон має відмінну особливість — вибір потрібно зробити не чоловікові, а жінці. Головною героїнею стала відома актриса Ксенія Мішина. А за її серце прийшли боротись 16 чоловіків, однак після першої вечірки залишилось всього 12.

Ксения Мішина на проекті Холостячка

Що відомо про Ксенію Мішину

Популярна актриса театру та кіно народилась 18 червня 1989 року у місті Сімферополь, але своє дитинство вона проводила відразу у трьох країнах — Україна, Росія та Ізраїль.

Окрім акторської діяльності, красуня займалась ще й модельною. Відтак стала віце-міс краси на конкурсі “Севастопольська красуня”. При цьому її параметри не зовсім відповідають модельним: зріст Ксенії всього 168 см. Мішина брала участь в багатьох модельний проектах, однак в результаті віддала перевагу все-таки акторській діяльності. І не даремно, адже саме вона принесла актрисі шалену популярність. Бойовик “Розпечений периметр” став найменшою робою актриси. Але найголовнішою була роль в серіалі “Кріпосна”, який приніс їй велику популярність.

Ксенія Мішина

На екрані вона сильна і вольова жінка, однак в житті Ксенія турботлива матуся і романтична натура, яка прийшла шукати справжнього кохання на проект “Холостячка”. Фінал вже зовсім близько, тому залишається лише спостерігати, хто заволодіє серцем холостячки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".