Юрій Горбунов показав 6-річного сина від Каті Осадчої та як з користю вони проводять час: займалися йогою

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов показав, як вдома проводить час з 6-річним сином Іваном. Хлопчик відкрив для себе світ йоги. Подробиці в статті.

У 2017 році стало відомо про сформування одного з міцних союзів в шоу-бізнесі Юрія Горбунова та Катерини Осадчої. Публіка, спостерігаючи за їхньою взаємодією в кадрі, й подумати не могла, що між ними вирують справжні почуття.

Цікаво, але шоумен є відданим сім’янином. Кожного разу у розмові з журналістами стосовно його родини, він з теплотою згадує про дружину, синів та вільний час, який їм присвячує. Нещодавно Горбунов ділився з підписниками свого Instagram-блогу, що зі спадкоємцями не надто люблять процес знімання, але результат родинних старань, всі разом переглядати просто обожнюють.

Юрій Горбунов показав підрослих синів: Іван і Данило – моє все!
Юрій Горбунов показав 6-річного сина від Каті Осадчої та як з користю вони проводять час

До слова, телеведучий оприлюднив нові кадри, як вдома з 6-річним Іваном займається йогою. Хлопчик спробував свої сили в цьому під наглядом батька, однак миті з розслабленням перетворилися на веселощі. Втім, за словами Юрія, 10 хвилин їм таки вдалося позайматися.

Юрій Горбунов показав 6-річного сина від Каті Осадчої та як з користю вони проводять час

Горбунов зазначив, що йога несе користь не тільки для дорослих особистостей, але й для дітлахів. Заняття допомагають відкривати та підтримувати силу, гнучкість та концентрацію. Також великою перевагою є те, що можна відірвати свою увагу від гаджетів.

До речі, як виявилося, для шоумена, йога – не про фізичні навантаження, це хороший спосіб для медитації та розслаблення. Крім того, вона допомагає позбутися стресу, покращити самопочуття, що в наші реалії життя є необхідно важливим.

Нагадуємо, у 2017 році Катерина Осадча зробила Юрія Горбунова батьком вперше. На світ з’явився спільний син подружжя, якого назвали Іваном. У 2021 році Катя народила ще одного сина, на ім’я Данило.

Схожі статті