Старовинний рецепт одеських господарок: готуємо шикарні рибні котлети із салом просто і швидко

Рекомендуємо до вашого приготування неймовірно смачні, ніжні та ароматні котлети. Такі котлети можна приготувати на обід або вечерю і подавати їх до сімейного столу з будь-яким гарніром.

Готуються вони з доступних інгредієнтів, які ви можете купити майже у кожному продуктовому магазині. У них міститься велика кількість вітамінів та незамінних амінокислот, які потрібні людському організму для нормальної роботи. Також вони виходять низькокалорійними, тому підійдуть і для дорослих, які дотримуються дієти, але хочуть смачно та ситно поїсти, при цьому не зашкодивши своїй фігурі.

Готуються вони зовсім нескладно, тому з приготуванням зможе впоратися навіть кулінар-початківець. Обов’язково приготуйте рибні котлети, адже вони сподобаються не тільки всім дітям, а й дорослим.

Історія рибних котлеток сягає корінням у європейську кулінарну традицію. Вони були створені для задоволення потреб дітей, які не завжди хочуть їсти рибу через її специфічний смак і запах. Рибні котлетки стали популярним способом уявити дітям морепродукти у більш доступній формі.

Інгредієнии

  • Куряче яйце – 1 шт
  • Тріска – 450 г
  • Кефір – 3 ст.
  • Борошно – 3 ст.
  • Морква – 100 г
  • Сіль і перець – за смаком

Рецепт приготування рибних котлет

Насамперед ми готуємо всі необхідні інгредієнти для приготування. Філе тріски ми ріжемо невеликими шматочками і пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо блендером. У ємність з риб’ячим фаршем ми додаємо 3 великі ложки кефіру, вбиваємо куряче яйце і ретельно це все перемішуємо.

Простий рецепт приготування смачних рибних котлет
Простий рецепт приготування смачних рибних котлет

Далі ми додаємо 3 великі ложки борошна або вівсяні пластівці. Також солимо, перчимо і додаємо ваші улюблені спеції до смаку. Очищену моркву подрібнюємо на середній тертці, кладемо її в ємність з риб’ячим фаршем і ретельно все перемішуємо.

Форму для запікання змащуємо олією або застилаємо пергаментним папером, змочуємо руки у воді і за допомогою столової ложки формуємо котлети, після чого викладаємо їх у форму.

Простий рецепт приготування смачних рибних котлет
Простий рецепт приготування смачних рибних котлет

Відправляємо їх у заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 50-60 хвилин. Рибні котлети для дітей готові, виймаємо їх із духовки та подаємо до столу з будь-яким гарніром. Бажаємо вам приємного апетиту!

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.