Потап виправдовується за скандал з кліпом Дорофєєвої на Алеї Героїв Небесної Сотні: “Мене занесло”

Український співак та продюсер Потап дав інтерв'ю та розповів багато цікавого. Не оминули й скандал з Дорофєєвою.

На днях популярний український співак та продюсер Потап (Олескій Потапенко) дав інтерв’ю Анатолію Анатолічу в програмі “Зе Интервьюер”, який вийшов на його YouTube-каналі.

У програмі було порушено багато цікавих тем: феномен TikTok, зростанні компанії в карантин, новий альбом MOZGI — KYIVSTYLE, робота з Ольгою Бузовою.

При цьому Анатолій Анатоліч попросив прокоментувати ситуацію з нещодавнім скандалом з Дорофєєвою.

Нагадаємо, що співачка Надя Дорофєєва розпочала сольну кар’єру, випустивши свою першу пісню “gorit”. Після цього співачка виклала частину кліпу в своїй соціальній мережі і, як виявилось, зйомки проводились на пішохідному мосту Алеї Героїв Небесної Сотні. Це обурило сотні користувачів мережі, адже вони це сприйняли як зневагу до загиблих під час Майдану. До того ж, це сталось перед 7-мою річницею Революції Гідності.

На місці, де у 2013-2014 роках розгорталися трагічні події, співачка поставила великий банер зі своїм іменем і станцювала у відвертому вбранні.

Кліп Наді Дорофєєвой

За декілька днів кліп набрав мільйони переглядів, однак потім він був видалений з сторінки в соціальній мережі.

На запитання Анатолія Анатоліча про цей інцидент, продюсер відповів:

“Ми нікого не хотіли образити чи зачепити чиїсь почуття. Я від лиця компанії ще раз прошу в усіх пробачення!”, — зазначив Потап.

При цьому співак додав, що підходить до будь-якої роботи з ентузіазмом та запалом і інколи це буває занадто. Однак Потап не тримає ні на кого зла і дуже хоче, щоб його правильно почули і зрозуміли. Його позиція — це любов.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва довгий час сумнівалась щодо початку сольної кар’єри і навіть замислювалась на тим, щоб перенести вихід пісні на наступний рік, однак рідні та близькі люди змусили Надю не відступати від задуманих планів і підтримали її у цьому.

З виходом першої пісні співачку привітали багато зірок: Оля Полякова, Даша Астаф’єва, Віра Брежнєва, Євгеній Кот та багато інших.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".