Аліна Гросу сильно змінилася та показала, як тепер виглядає: все більше стає копією своєї хрещеної Білик

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вразила мережу раптовими змінами у зовнішності. Як так вийшло, що артистка се більше схожа на свою хрещену.

Абсолютно ні для кого не секрет, що знаменита українська співачка Аліна Гросу була вхожа до елітних кіл з самого дитинства. Зокрема вже в 5 років а вона активно виступала на вітчизняній сцені.

І в цьому їй допомагали не тільки заможні батьки, але й їхні зв’язки. Наприклад, Ірина Білик похрестила майбутню зірку.

Сама Ірина неодноразово говорила, наскільки уважно ставиться до своєї зовнішності. А також Білик неодноразово жартувала про те, що мати багато грошей і не робити пластичні операції — це гріх. Мовляв, могла б – зробила б ще.

Натомість її хрещена дочка Аліна завжди заперечувала хірургічне втручання у своє обличчя. Хоча не так давно з’являлася інформація про те, що дівчина перенесла операцію. За словами Аліни Гросу, її зовнішні дані серйозно змінилися саме через екстремальне схуднення. Дівчина дійсно позбавилася великої кількості ваги. В усьому іншому співачка здебільшого звертається до косметології, а не до пластичної хірургії.

Аліна Гросу сильно змінилася та показала, як тепер виглядає

Аліна Гросу презентувала новий кліп: головним героєм став американець
Аліна Гросу сильно змінилася та показала, як тепер виглядає

І якщо 10 років тому Аліна здивувала публіку тим, як сильно розквітла та змінилася, то нещодавно підписники просто не змогли її впізнати. Так, співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, а в якому постала у зовсім іншому амплуа. Зокрема, складається враження, що у артистки є набряк.

У кадрі вона все більше стає схожою на свою хрещену матір Ірину Білик, яка славиться своєю любов’ю до процедур. Цілком імовірно, що такий ефект дали ботокс та гіалуронова кислота, але також є висока вологість, що це була помилка світлооператора чи освітлення в приміщення.

Так чи інакше, фанати настали приховувати, що вони ледь впізнали свою улюблену співачку на відео і поділилася цим в коментарях. Гросу дані закиди на свою адресу проігнорувала.

Схожі статті