Григорій Решетнік покинув дружину з трьома синами, а вона чесно прокоментувала розлучення: “Слава Богу”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка відверто відповіла, чи думали з чоловіком про розлучення. Зізналася, що вони пройшли чимало випробувань у стосунках.

Шлюб зіркового подружжя здається шанувальникам таким міцним, гармонійним та дуже щасливим. Попри те, що Україні триває повномасштабна війна, родина у повному складі перебуває вдома і не планує нікуди від’їжджати.

Григорій Решетнік вперше показав своїх батьків
Григорій Решетнік покинув дружину з трьома синами, а вона чесно прокоментувала розлучення

Нещодавно блогерка, спілкуючись зі своїми підписниками в соціальній мережі Instagram, не залишила без уваги питання, яке стосувалося стосунків з чоловіком. У неї поцікавилися, чи виникало у них бажання розлучитися. За словами Христини, вони з коханим сварилися, мирилися та навіть переживали кризи. Втім, до розлучення, за всі 13 років подружнього життя, не доходило ніколи.

Христина Решетнік чесно прокоментувала розлучення

До речі, днями Григорій Решетнік розповідав, що вирушив у відрядження в Одесу. На вокзалі до зіркового чоловіка підійшли представники ТЦК, які перевірили у нього документи. Переконавшись, що все в порядку, хлопці побажали йому гарного робочого дня.

Варто зазначити, що вони впізнали Григорія, проте це не змінило процесу перевірки. Він вважає, що ми з повагою маємо ставитися до закону та тих, хто відповідає за його дотримання.

Нагадуємо, Христина та Григорій одружилися у 2010 році. В союзі у них народилося троє синів – Іван, Дмитро та Олександр. Подружжя не приховує свого бажання народити ще й донечку, тим більше і спадкоємці висловлювали це бажання. Сам Григорій розсекречував, що хотілося б подарувати сестричку синам після перемоги, однак допускає, що це може статися раніше.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.