Співачка, візажистка та ще одна “творча особистість”: ким були і є кохані жінки Мурата Налчаджиоглу

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу за останні 6 місяців встиг одружитися, розлучитися і знову по вуха закохається. Ким були і є всі його "кохані" жінки.

Життя 46-річного турецького підприємця Мурата Налчаджиоглу, який завдяки шлюбу зі співачкою Ані Лорак опинився в Україні, останнім часом б’є ключем. Не встигнувши одружиться зі своєю новою коханою – українською візажисткою Лілією Реус, з якою зустрічався понад два роки, бізнесмен через чотири місяці розлучився і вже зустрів нове кохання.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Обранкою турецького красеня стала 29-річна українська блогерка Анастасія Foxy 31. Їхній роман розгорівся під час недавнього відпочинку в ОАЕ і, зважаючи на все, розвивається дуже стрімко. Нова кохана Налчаджиоглу вже офіційно представлена його близьким родичам та підписникам. Зазначимо, що особистість дівчини викликала велику цікавість. Багато хто хоче познайомитися з нею ближче.

Нова обраниця Мурата Налчаджиоглу показала, як проводить час в домі бізнесмена
Нова обраниця Мурата Налчаджиоглу показала, як проводить час в домі бізнесмена

Так, напередодні Анастасія вирішила відповісти у своєму мікроблозі на всі запитання, які  цікавлять її аудиторію. Одна з підписниц поцікавилася, ким вона працює. У коментарі кохана колишнього чоловіка Лорак написала, що визначення “робота” для неї “складне розуміння”, оскільки вона “творча особистість” і вважає за краще працювати тільки тоді, коли їй захочеться, а так вона “підробляє моделлю”.

Стало відомо ким підробляє нова наречена Налчаджиоглу
Стало відомо ким підробляє нова наречена Налчаджиоглу

І взагалі Анастасія Foxy 31 вважає, що: “Головне не являти собою того, ким ти не є!”.

Також нова обраниця колишнього чоловіка Лорак та Реус зізналася, що вона вже встигла полюбити Мурата.

“Інакше я б не була з цією людиною”, – написала Настя Foxy 31.

Стало відомо ким підробляє нова наречена Налчаджиоглу
Стало відомо ким підробляє нова наречена Налчаджиоглу

Свої уявлення “серйозних відносин” кохана Налчаджиоглу описала так: перш за все це повага. Потім спільні бажання, цілі, комфорт та взаєморозуміння. Головне для Анастасії відчувати поряд себе з людиною гармонійно.

Нова обраниця Мурата Налчаджиоглу
Нова обраниця Мурата Налчаджиоглу

“Це щось духовне та щоденна велика робота над собою”.

Напевно, цим зараз і займається Анастасія.

Нагадаємо, що раніше в Мережі активно обговорювали зовнішню схожість першої дружини Мурата Налчаджиоглу співачки Ані Лорак із його другою дружиною візажисткою Лілією Реус. Багато хто вважав, що дівчата дуже схожі. Цікаво, а що скажуть шанувальники про його третю кохану – духовну особистість Анастасію Foxy 31?

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.