Діти завжди в серці: Наталія Могилевська показала, які подарунки від доньок завжди з нею – це так мило

Відома українська співачка Наталія Могилевська розчулила Мережу. Артистка зробила огляд речей в її сумці й поділилася, які подарунки від доньок завжди з нею.

У новорічну ніч українці дізналися, що співачка Наталія Могилевська здійснила свою найзаповітнішу мрію. Зірка наважилася на усиновлення двох дівчаток – Мішелі й Софії. Рішення взяти сестричок до родини вона ухвалила з коханим Валентином.

Артистка розповіла, що це сталося на самому початку повномасштабного вторгнення. За словами Наталії, дівчата були дуже травмовані через події в Україні. Тож, знадобився час, щоб доньки змогли адаптуватися та звикнути до нової сім’ї.

Наталія Могилевська показала, які подарунки від доньок завжди з нею

До слова, нещодавно співачка розчулила подарунками від доньок, які вона завжди носить у своїй сумочці. Наталія їздила до Львова з гастролями. На одній з вулиць артистку перестріла блогерка, яка знімає відео із зірками. Вона попросила в знаменитості зробити розбір, що міститься в її сумці.

У Могилевської під рукою аптечка, їжа, парфуми, кросівки та лампа для знімання відео. Крім того, найважливішими з усіх речей є подарунки, які дівчатка зробили своїми руками. Молодша донечка виготовила аплікацію, вирізавши звірят – пінгвіна та лисицю.

Наталія Могилевська показала, які подарунки від доньок завжди з нею

Також є листівка у формі серця від старшої доньки з текстом. Втім, що конкретно там написано, Могилевська не розсекретила. Лише зазначила, що він із вибаченнями.

Нагадуємо, Наталія Могилевська тривалий час приховувала, що стала мамою. Коли на початку року публіка дізналася цю радісну новину, вона пояснила своє рішення. Каже, що хотіла комфортної адаптації дітям. Також навіть в школі не знають, чиї вони дівчата й те, що діти усиновлені. Це велика таємниця і хоче, аби вона залишилася таємницею ще довго.

Схожі статті

Чоловік покійної Руслани Писанки показав свою донечку, яка стала для нього розрадою: “Найкраща Аліса”

Відомо українська акторка Руслана Писанка пішла з життя 2 роки тому. Її чоловік тим часом живе далі і навіть показав свою дочку публіці. Як склалося життя бізнесмена?

Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні: одна схожа на байкершу, а друга на репершу

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилися її дочки Арабелла та Мірабелла після життя в Лондоні. Дівчата вже 2 роки не проживають в Україні.

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.