Мія, Марк, Марсель: Інна Мірошниченко розповіла, яке ім’я буде у наступної усиновленої дитини – знову на М?

Дружина зірки "ЖВЛ" ведучого Тимура Мірошниченка Інна відповіла на запитання щодо усиновлення другої дитини. Як відбувається сам процес?

Дружина ведучого Тімура Мірошниченка юристка Інна Мірошниченко активно веде сторінку в Instagram, де детально розповідає про життя у своїй багатодітній родині. З появою 2-річного сина Марселя, якого пара всиновила влітку 2023 року, її аудиторія помітно зросла.

Багато хто з інтересом спостерігає, як змінюється малюк у сім’ї, а так само як Інна виховує своїх трьох дітей – Мію, Марка та Марселя. А наприкінці минулого року стало відомо, що Мірошниченко хочуть взяти з дитячого будинку ще одну дитину. Хто це буде – хлопчик чи дівчинка? Який вік можливо буде у дитини? Чи будуть батьки міняти йому ім’я, як Марселю? На ці запитання Інна сьогодні відповіла у “сториз” свого Instagram.

Інна Мірошниченко розповіла про майбутню дитину, яку збираються усиновити
Інна Мірошниченко розповіла про майбутню дитину, яку збираються усиновити

У коментарі дружина Мірошниченко зазначила, що вони з чоловіком хотіли б взяти дорослу дівчинку років 10 і старше, але за правилами усиновлення, решта дітей, які вже перебувають у сім’ї, “мають бути у пріоритеті”, тому батькам дозволять взяти дитину не старшого віку їх доньці Мії (нагадаємо, дівчинці 5 років).

Також Інна зазначила, що майбутня дитина швидше за все буде старша за 2 роки, оскільки новонароджених усиновлюють набагато охочіше, а ось діти 10+ мають набагато менше шансів потрапити до родини.

Інна Мірошниченко розповіла про майбутню дитину, яку збираються усиновити
Інна Мірошниченко розповіла про майбутню дитину, яку збираються усиновити

Одна з підписниць поставила питання щодо імені. Чи мінятиме його Мірошниченко, як це зробили Марселю. Дівчина звернула увагу, що імена всіх дітей починається на літеру “М”.

Інна написала докладну відповідь, у якій пояснила, що в дитячому будинку, де знаходився хлопчик, до дітей, як правило, зверталися на прізвища, тому 2-річний малюк зовсім не відгукувався на ім’я, дане йому під час оформлення документів. Але, якщо дитина знатиме своє ім’я, то нічого вони не змінюватимуть.

Інна Мірошниченко розповіла про майбутню дитину, яку збираються усиновити
Інна Мірошниченко розповіла про майбутню дитину, яку збираються усиновити

Схожі статті

Син, втрата якого розділила життя на дві частини, а серце на тисячі уламків: Павлік розповів про своє горе

Віктор Павлік розповів про своє найпотаємніше, що ховає глибоко в серці і не показує нікому-нікому. Артист віддав би все, аби побачити сина знову.

Сільський гламур: як виглядали до популярності Настя Каменських, Тіна Кароль, Ані Лорак – вони стали дівами

Сьогодні цих артисток впізнають не лише в Україні, а й у всьому світі. Мільйони людей співають їхні пісні, а також наслідують їх образи. А хочете знати, як виглядали українські співачки раніше?

39-річна Тіна Кароль розповіла про шлюб з олігархом: це сталося ще в 2021-му – поп-діва зробила свій вибір

Тіна Кароль вразила своїм зізнанням про шлюб з олігархом. Поп-діва вже давно зробила свій вибір, але не поспішала про нього говорити. Все сталося 3 роки тому.

“Підбивають клинці до нього й інші”: Надя Дорофєєва розповіла, хто заважає їхньому з Кацуріним щастю

Відома співачка Надя Дорофєєва відверто розповіла про тих, хто заважає її стосункам з Кацуріним, та зізналася, як вони впливають на їхнє життя.

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?