58-річного Віктора Павліка на заправці оточили жінки – і молоді, і в розквіті сил: “Франковичу не сумно”

Віктор Павлік та Катя Репяхова — це пара, яка може розповісти про ще один службовий роман, який стався в українському шоу-бізнесі. Їхні взаємини плавно переросли з робочих у романтичні.

Концертна директорка до останнього продовжувала працювати на свого коханого, аж допоки не народила малюка.

Віктор Павлік показав, як проводить час з різними жінками на заправці

Тривалий час їй приписували статус коханки. Але Катерина була категорично проти такого ранжування. Мовляв, почала зустрічатися з Віктором Франковичем, коли в нього з дружиною вже нічого не було, і вони просто офіційно не розірвали шлюб через свого важкохворого сина, котрий на той час боровся з важкою стадією саркоми.

Коли Павло Павлік помер, ситуація кардинально змінилася: співак одразу ж розійшовся з колишньою дружиною Ларисою та взяв у дружини Катерину.

Віктор Павлік показав, як проводить час з різними жінками на заправці

У тому, що Репяхова тривалий час працювала на Павліка є величезний плюс: вона як ніхто знає, з ким насправді зв’язала своє життя. Для шоу-бізнесу — це звична справа, коли в пресі з’являється новина про розлучення пари, причиною чого стало нерозуміння благовірного зірки, з чим йому доведеться мати справу після весілля. А це: неймовірна кількість фанатів, які буквально не дають вдихнути повітря, постійна увага преси, а також надходження недостовірної інформації від різних інсайдерів до журналістів та опублікування особистих історій, які не мали потрапити до вух широкого загалу, а також постійний піар, який перемішується з правдою і в результаті стає частиною біографії артиста.

Усе це дуже важко сприймати багатьом важливим фігурам у житті зірок. Плітки часом зачіпають матерів, дітей, і так само дружин і чоловіків. Що вже й казати про наполегливих фанаток, які готові надсилати в особисті повідомлення не тільки зізнання в коханні.

Нещодавно Катерина Репяхова замість того, аби злитися, просто опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram реальність її життя, як дружини Віктора Франковича та показала неймовірну кількість шанувальниць, які захотіли сфотографуватися з її благовірним прямо на заправці.

Віктор Павлік показав, як проводить час з різними жінками на заправці

І якщо цей факт Катерину можливо і не засмучує, у будь-якому випадку їх сильно затримали.

Схожі статті