Дружина Остапчука Полтавська відповіла, що б їй хотілося відкрити, крім салону: бізнесвумен не зупиняється?

Молода дружина відомого українського ведучого та шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська відповіла, що б їй ще хотілося відкрити. Зараз вона має свій салон.

Так, 23-річну Катерину Полтавську дійсно можна вважати бізнесвумен, оскільки вже 20 січня вона відкрила двері своєї студії краси. Дівчина розповіла, що хотіла займатися ще чимось, окрім блогу в Instagram. Їй подобалися масажі, а лазерна епіляція – прибутковіше, ніж манікюри.

Ба більше, блогерка не звикла не ходити на роботу, а також має страх – років через 20 бути залежною від чоловіка. До слова, нещодавно Катерина Полтавська продовжила відповідати  на тему бізнесу. Підписники її блогу в соціальній мережі Instagram поцікавилися у неї, що б їй хотілося ще відкрити.

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Полтавська відповіла, що б їй хотілося відкрити, крім салону

Дружина Остапчука зазначила, що думала про бренд піжами. Втім, потім вирішила, що займатися над виготовленням продукту – не її. Їй більше подобається сфера послуг. Дівчина працювала в рекламній сфері та знає, що продавати продукт справді складно.

“Думала про бренд піжам. Мені подобається естетика домашнього затишку. Але вирішила, що виготовляти продукт – не моє. Більше подобається сфера послуг. Усюди свої нюанси та складності, але особисто мені з продуктом працювати складніше. Я працювала в рекламі, тому знаю, що продати продукт дуже важко”, – відповіла Полтавська.

Полтавська відповіла, що б їй хотілося відкрити, крім салону

Нагадуємо, Катерина Полтавська та Володимир Остапчук познайомилися в Інтернеті. Ведучому заблокували його сторінку в Instagram, а дівчина допомогла відновити до неї доступ. Так, говорять, що Катя є третьою дружиною шоумена, однак пара офіційно цього не підтверджувала.

Схожі статті

Володимир Дантес повністю вбрався в осінній образ: кучері під шапкою навіть в машині

36-річний Володимир Дантес, як і більшість українців, уже одягнув светр і шапку. Співак показав, який осінній образ обрав і як нині виглядає загалом.

Дружина Тімура Мірошниченка показала, як робить генеральне прибирання їх усиновлений син

Поки дружина знаменитого телеведучого Тімура Мірошниченка була за "старшу", їх 3-річний усиновлений син Марсель робив генеральне прибирання. У хлопчика добре все виходить.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Слава Камінська занесла екс-чоловіка в “чорний список”

Слава Камінська вже двічі була одружена та наразі має потенційного нареченого, але що відомо про батька її двох дітей - чому співачка насправді розлучилась з Едгаром?

Знову взявся за старе: чим займався Віктор Павлік у ліжку, поки Катя Репяхова у лікарні

Поки молода дружина вирішує свої проблеми, 58-річний Віктор Павлік згадав, що витворював, коли був ще зовсім молодим. Катя Репяхова ще тоді не народилась.

Вся правда вийшла назовні: Тарас Тополя розставив всі крапки над “і” у розлученні з Alyosha

Тарасу Тополі та Alyosha часто приписували чутки про розлучення та проблеми в шлюбі, тож співак вперше прокоментував ці плітки та розповів всю правду.

Дружина Володимира Остапчука запускає моду на італійську пряжу: весь принт лімітований

Дружина Володимира Остапчука показала, які светри з італійської пряжі дуже модні та комфортні цієї осені. Кожен принт пуловера лімітований, а тому ніхто не ходитиме в однаковому одязі.