Наталія Могилевська розповіла, як на її відомому імені намагаються нажитися. Використовують у своїх цілях

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська стала жертвою шахраїв. На відомому імені артистки намагаються нажитися. Про це вона розповіла своїм підписникам.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знаменитість розповіла, як за допомогою відомого імені намагаються нажитися. Вона оприлюднила допис, в якому зазначила, що днями в Мережі з’явилася інформація стосовно її участі в дитячому конкурсі талантів.

Наталя Могилевська показала букет від таємного прихильника
Наталія Могилевська розповіла, як на її відомому імені намагаються нажитися

Варто зазначити, що організатори приймають заявки від всіх охочих, а також беруть при цьому кошти. Могилевська зауважує, вона не має жодного відношення до цього конкурсу. Вся актуальна та правдива інформація є тільки на перевірених сторінках зірки. Ще можна телефонувати за номерами, вказаними в шапці її профілю.

“Хочу сказати, що я не беру участі у цьому конкурсі”, – заявила Могилевська.

Ба більше, виявилося, що це не одна шахрайська схема. Наприкінці співачка попросила шанувальників не купувати ніяких медичних препаратів, які рекламують від її імені. Це теж фейк.

Так, 48-річна артистка не приховує своєї неабиякої любові до дітей. Також вона отримала достатньо професіоналізму за роки роботи з малечею. Раніше Наталія розповідала, що не наважувалася народити свого малюка, оскільки всю увагу зосередила на розвитку кар’єри. Тепер співачка зустріла нового чоловіка та ухвалила з ним рішення всиновити двох дівчаток.

Нагадуємо, в новорічну ніч стало відомо, що Наталія Могилевська стала мамою двох сестричок. Цей секрет артистка приховувала два роки й нарешті прийшов час, аби про це розповісти. Зазначила, що приховувала новину, адже дівчатка були дуже травмовані і їм знадобився час на адаптацію. Ба більше, навіть у школах ніхто не знає, хто їхні батьки й що вони усиновлені.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.