Репяхова зворушила публіку та розповіла, що 58-річний Віктор Павлік досі дзвонить своєму вчителю: “Йому 93”

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка, блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова зворушила шанувальників. Виявилося, що чоловік підтримує зв'язок зі своїм шкільним вчителем.

Катерина Репяхова, попри чималий хейт суспільства, стосовно шлюбу із зірковим чоловіком Віктором Павліком, змогла знайти свою віддану аудиторію, яка кожного дня слідкує за її життям. Знаменитість зізнається, що одночасно поєднує родину, власний бізнес, ведення блогу і може зіштовхуватися з вигоранням та втомою. Втім, розкриває справжній секрет успіху – варто любити те, чим ти займаєшся.

Молода дружина Віктора Павліка досягла бажаного та покинула Україну з сином
Репяхова розповіла, що 58-річний Віктор Павлік досі дзвонить своєму вчителю

Нещодавно 29-річна блогерка зворушила підписників. Знаменитість розповіла, що її 58-річний коханий підтримує спілкування зі своїм шкільним вчителем Омельяном Володимировичем. Артист захвилювався, оскільки чоловік завжди вітав його з днем народження, а цього року ні.

Віктор поцікавився, як його здоров’я, чи робить він зарядку, а також запитав, чи вистачить йому сил дожити до 100 років. Як виявилося, вчителю Віктора Павліка вже 93.

“Віктор Франкович зателефонував своєму вчителю, з яким спілкується крізь роки. Йому 93 роки. Раніше Омельян Володимирович завжди ВП вітав з ДН, а цього року ні. Тому ВП запереживав, але все добре”, – розповіла Репяхова.

Репяхова розповіла, що 58-річний Віктор Павлік досі дзвонить своєму вчителю

Катерина нагадує про важливість зателефонувати своїм стареньким, поки є така можливість. Бізнесвумен зізналася, що, на жаль, вона цього вже не зробить.

Репяхова розповіла, що 58-річний Віктор Павлік досі дзвонить своєму вчителю

Нагадуємо, Катерина Репяхова та Віктор Павлік одружилися у 2020 році. У 2021 році молода дружина співака подарувала йому сина Михайла. Катя дуже мріє про донечку, тому хоче ощасливити себе та коханого поповненням.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.