Продюсер розповів, чому Олег Винник не повертається на сцену і продовжує сидіти в Німеччині: “Трохи смішно”

Знаменитий український продюсер Михайло Ясинський вперше прокоментував поведінку Олега Винника та розповів, чому той не повертається на сцену, а відсиджується в Німеччині.

Напевно, найбільшим сюрпризом для українського глядача стала поведінка Олега Винника. Співак, який завжди ідентифікував себе як патріот України, виконував українські пісні, виступав за розквіт української культури, раптом зник. І якщо перші декілька тижнів про нього майже не згадували, розуміючи всю складність ситуації, то через місяць стало зрозуміло, що виконавець не поспішає виходити на зв’язок, і імовірніше за все, взагалі знаходиться за кордоном.

Тоді ж пішли чутки, що у Олега Винника взагалі німецький паспорт, але команда артиста дану інформацію спростувала.

Михайло Ясинський розповів, чому Олег Винник не повернувся на сцену

Олег Винник
Михайло Ясинський розповів, чому Олег Винник не повернувся на сцену

А вже в травні адвокатам довелося пояснювати публіці, куди ж зник співак. Тоді стало відомо, що він перебуває все ж таки в Німеччині, але нібито через захворювання, яке вимушений там лікувати.

Пройшло вже 2 роки, публіка очікувала, що Олег повернеться на сцену, і він сам неодноразово говорив про те, що все ж таки планує камбек. Втім, цього все ніяк не стається.

Нещодавно Михайло Ясинський поділився своєю думкою на рахунок того, чому співак досі знаходиться в Німеччині, і не може наважитися на це.

“Людина виявилася нездатною відповідати створеному власноруч іміджу. Тим сенсам, про які він співав. Саме ця аудиторія від нього на щось чекала. Спочатку було розчарування, а потім стало, навіть, трохи смішно”

Винник заявив, що він досі є головною темою в Україні
Михайло Ясинський розповів, чому Олег Винник не повернувся на сцену

Нагадуємо, що декілька років тому Олег потрапив у гучний скандал. Зірка знявся для соціального ролику від російської федерації на рахунок Криму. Тоді йому ледь вдалося пояснити ситуацію аудиторії, і все ж таки отримати так би мовити прощення.

Але зараз глядачі як ніколи пригадують йому даний випадок, підкреслюючи, наскільки не надійною поведінкою являються дії артиста. За увесь цей час зірка дав лише одне інтерв’ю.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?