Годує українським борщем: Сопонару зворушила кумедним відео з нареченим-британцем – до весілля готовий

Блондинка із "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару везе свого нареченого-іноземця додому в Україну. На батьківщині на закохану парочку чекає багато роботи та останні приготування до весілля.

Найяскравіша учасниця “Жіночого кварталу”, яка останнім часом є зірковим тренером “Ліги сміху”, актриса Ірина Сопонару нарешті повертається до України. Останні кілька місяців знаменитість провела на батьківщині свого коханого – громадянина Великобританії, на ім’я Ріс. У Лондоні Ірина ближче познайомилася з його родичами, а також багато часу проводила зі своєю сестрою, яка разом із сім’єю живе там уже багато років. У Києві на закохану пару чекає багато роботи, а також підготовка до найважливішої події в їхньому житті – весіллі, яке має відбутися за кілька місяців.

Зірка Жіночого кварталу Ірина Сопонару планує весілля
Зірка Жіночого кварталу Ірина Сопонару планує весілля

Так, у мікроблозі Ірини Сопонару з’явилося кумедне відео, на якому вона показала, як вона та її наречений-британець повертаються додому. Декілька кадрів було зроблено в Лондонському аеропорту, потім Ірина показала, як вона та Ріс летять у літаку. Далі зірка вставила кадри, як її наречений їсть український борщ зі сметаною на їхній кухні і, судячи з виразу його обличчя, він йому подобається. Потім Ірина показала свого кота, що чекає на їх вдома у батьків актриси у Чернівцях.

“Лондон – Чернівці. Я щаслива щоразу повертатися додому”, – підписала зворушливий ролик актриса.

Нагадаємо, що коханий Ірини Сопонару вже кілька років мешкає в Україні. Чоловік з цікавістю знайомиться з культурою країни та залучений до всіх подій, що відбуваються на батьківщині його коханої. До речі, Ріс уже непогано розмовляє українською, а також встиг полюбити традиційну українську кухню. У ролику, який наречений Сопонару записав для свого каналу, він показує, як разом з актрисою робить огляд популярних київських ресторанів. Зазначимо, що виглядає це дуже мило.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?