Ксенія Мішина допустила головну помилку на шоу “Холостячка”: що пішло не так

Ксенія Мішина прокоментувала останній випуск шоу "Холостячка" та розповіла про помилки.

Напередодні відбувся черговий ефір популярного українського реаліті-шоу “Холостячка”, де головною героїнею є Ксенія Мішина. За її серце прийшли боротись 12 претендентів, однак до фіналу дійшли лише двоє. Це Олексій Тригубенко та Олександр Еллерт. А за крок до фіналу проект залишив Андрій Рибак. Таке рішення холостячки набрало великого ажіотажу в мережі. Після цього Ксенія вирішила прокоментувати свій вибір.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ксенія опублікувала привабливу світлину з останнього ефіру і розповіла про помилки. За словами актриси, багато прихильників пишуть що вона скоїла помилку. Однак, що таке помилка? Помилка — це коли, щось йде не по плану, але серце не може помилятись, говорить Ксенія.

“Я сприймаю помилки, як досвід.”, — зазначила холостячка.

При цьому Ксенія додала, що це зовсім не означає, що вона наймудріша. Їй також буває боляче, прикро або соромно. Таке рішення в минулому ефірі прийняла, тому що чітко розуміла, що відчуває.

До того ж, холостячка розповіла, що нікого не засуджує, адже всі можуть помилятись.

“Я не ображаюся і не злюся, більш того, я дякую кожному, хто приніс в моє життя випробування.”, — говорить Ксенія.

Нагадаємо, що фінал популярного реаліті-шоу “Холостячка” вже зовсім близько, тому холостячці доведеться зробити непростий вибір, адже за її словами до обох учасників у неї виникли почуття.

Фіналісти шоу “Холостячка”

Олександру Еллерту 33 роки. Він працює сценаристом в популярній студії Квартал 95. Як і холостячка, він має дитину він першого шлюбу. Зараз його донці Еллі 12 років. При цьому він був двічі одружений.

Фіналіст проекту Холостячка Олександр Еллерт

Олексію Тригубенко 32 роки. Він має власний бізнес, який займається орендою авто для водіїв таксі. Наразі його автопарк нараховує 140 машин. Олексій прожив в громадянському шлюбі понад 7 років, однак відсутність розуміння і підтримки розвалили ці стосунки. Зараз холостяк націлений на серйозні стосунки та сім’ю.

Фіналіст проекту Холостячка Олексій Тригубенко

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".