Відкрив своє серце не тільки для дружини Христини: Григорій Решетнік вразив зізнанням про свої почуття

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік вперше за тривалий час розповів про свої почуття, і не тільки до своєї коханої дружини. Що мав на увазі зірка?

Українські шоу-бізнес не може похизуватися великою кількістю зразкових сім’янинів серед чоловіків. Все ж таки зіркам дозволено мати статус мачо, і ніхто їх за це не засудить. Навпаки, це часто допомагає їм набрати популярність, адже жінки претендують на серце відомого холостяка.

Однак, Григорій Решетнік завжди дотримувався іншої лінії поведінки, і навіть не дозволяв думати про те, що в його душі може бути хтось, окрім його коханої дружини. Так, навіть в своїх інтерв’ю він не розповідав про колишніх обранець, роблячи вигляд, наче їх ніколи не існувало, і була лише його дружина Христина.

Григорій Решетнік розповів про почуття до своєї сім’ї

Григорій Решетнік розповів про почуття до своєї сім’ї

З зірковою багатодітною матір’ю публіка знайома вже багато років. Христина була разом з Григорієм впродовж усього його кар’єрного шляху. І звісно, сама досягла успіху за цей час: вона веде свій особистий блог в соціальній мережі Instagram, допомагає чоловіку як агент, і звісно займається дітьми, що також дуже цікаво підписникам, які слідкують за контентом жінки.

Христина стала певним прикладом того, як дівчина, маючи неймовірну кількість обов’язків та завантаженість, може лише розквітати з часом, якщо поруч з нею є не тільки успішний чоловік, але й дуже дбайливий та уважний.

Григорій же в свою чергу не припиняє зізнаватися в коханні своїй дружині, але велика частина любові в медіа також дістається дітям.

Григорій Решетнік розповів про почуття до своєї сім’ї. Скріншот особистої сторінки зірки

Наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео ролик, на якому показав, як його кохана танцює з синами. У дописі він заявив, що “вони – його кохання”.

Для користувачів такі знаки уваги від Григорія вже не новина, адже він постійно зізнається дружині в своїх почуттях публічно. Зокрема, вона навіть з’являється на його шоу, та зайвий раз демонструє силу їхнього кохання.

Схожі статті