Білик талановито поставила на місце Кіркорова за нахабне виконання її пісні: Зібров і не тільки підтримали

Українська співачка Ірина Білик після того, як побачила, що Кіркоров виконав на Донбасі її пісню "Сніг", написала потужні вірші та супроводжувала їх відео. Реакція у Мережі.

Учора, 13 лютого, у Мережі розлетілося відео, де російський співак Філіп Кіркоров виконує в окупованій Горлівці легендарну пісню української співачки Ірини Білик “Сніг”. Цинічність вчинку, так званого, скасованого “короля естради” вразила не лише українців, а й автора знаменитого хіта – співачку та композитора Ірину Білик. Зірка, побачивши ролик, не змогла промовчати та написала до нього звернення.

Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян
Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян

Так, на своїх інформаційних майданчиках у Instagram та YouTube Ірина Білик опублікувала ролик із кадрами зруйнованих міст України з мирними жителями, які внаслідок повномасштабного вторгнення російських військ втратили близьких людей та свої дома. За кадром голос артистки, яка читає вірш, звернений до Кіркорова. З першого рядка відчувається біль та зневага. Співачка звинувачує свого колишнього колегу та друга за те, що він опустився і продав душу дияволу, щоб заслужити прощення за свій похід у “не ті двері”. Кожен рядок б’є у серце. У тексті Ірина каже, що Кіркоров за роки виконання її хіта так і не зрозумів його суті.

Як тільки публікація Білик з’явилася в Мережі, її відразу почали коментувати. Звичайні українці та знаменитості висловлювали слова підтримки, захоплювалися гідною відповіддю артистки, а також звинувачували Кіркорова у цинічності.

Павло Зібров написав – “Ірочко, підтримую тобі! Достойна відповідь! Сильно! Він знайде своє покарання, бумерангом повернеться”

Влад Дарвін: “Браво”.

“Геніально!”,”Проникливо!”, “До мурашок”, “Гідна відповідь. Але наврядчи він шось зрозуміє. Людина без душі”, “Браво Ірина! чудова відповідь! Пишаюся і вірю, що буде так, як ви сказали “Ви неймовірна жінка! Дуже сильні і глибокі слова, але… саме “він” їх навряд чи зрозуміє…”,- писали у коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.