“Дякую тобі, що була нашою родиною”: вагітна Джамала повідомила про втрату в сім’ї та публічно попрощалася

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу раптовим прощанням, яке вона влаштувала публічно. Виявляється, в сім'ї сталося горе. Що відбувається?

Здавалося тільки нещодавно Джамала ощасливила своїх шанувальників новиною про те, що незабаром стане багатодітною матір’ю. Артистка знову очікує на дитину. А в неї вже округлився животик, а отже пологи можуть статися дуже скоро.

Вона не розповідає, коли насправді запланована народження дитини. Так само поки невідомо, яка стать у майбутнього малюка. Хоча не важко здогадатися, що фанати все ж таки розраховують на дівчинку. Адже в сім’ї зірки поки що виховуються одні хлопчики.

Вагітна Джамала повідомила про смерть свого улюбленця та члена родини

Джамала з обіймів Байдена потрапила в обійми Джорджа Клуні
Вагітна Джамала повідомила про смерть свого улюбленця та члена родини

Більше року артистка провела не вдома, а за кордоном. Її діти знаходилися в Туреччині. І за будинком слідкував лише її чоловік Сулейманов, який, судячи з усього і склав компанію улюблениці зірки, яка днями пішла з життя.

Неодноразово пухнаста з’являлася у кадрах зірки на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Втім, Джамала мало приділяла їй уваги в публічному просторі. Складалося враження, що вона дуже любить свою собаку, і тому також намагається змістити з неї фокус публіки. Але днями в родині сталося горе. Вік тварин короткий, і Джамалі доведеться поховати свою маленьку компаньйонку.

У своєму блозі співачка оприлюднила кадри на яких постала з покійною улюбленицею, а у дописі до них попросила в неї пробачення за те, як склалося її життя. Все ж таки останні роки пухнастій довелося чути вибухи, бачити, як родина швидко збирається для евакуації та проводити дні без господині.

Також зірка подякувала їй, що вона стала її родиною. До речі, у тваринки була доволі популярна та мила порода — шпіц. Але вона була доволі коротко підстрижена, судячи з усього, щоб уникнути великої кількості шерсті вдома.

Безумовно, це велика втрата і для діток Джамали, і для її чоловіка, які також привязалися до маленької подруги.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.