Барбі повертається: Гросу зробила те, що всі так давно від неї чекали – знайшла своє щастя, але не в Україні

Українська співачка Аліна Гросу порадувала шанувальників новими фото та відео, де постала у своєму колишньому образі – яскравій білявці в ефектній сукні з бантом.

Після розлучення з коханим – російським актором Романом Полянським, українська співачка Аліна Гросу вирішила кардинально змінити своє життя та наприкінці 2022 року переїхала до США. За рік життя в Лос-Анджелесі артистка встигла вступити до однієї з найпрестижніших акторських шкіл, завести нових друзів та записати кілька нових україномовних пісень.

Аліна Гросу повернулася до колишнього образу
Аліна Гросу повернулася до колишнього образу

Експериментувала співачка зі своїми образами. Артистка намагалася знайти новий стиль, як зовні, так і творчості – вибирала брутальніші вбрання, перефарбовувала волосся у темний колір, співала пісні під гітару. Шанувальники з цікавістю стежили за експериментами та завжди підтримували улюблену артистку. Незабаром Гросу оголосила, що у її житті знову з’явився чоловік. Про свого коханого Аліна нічого розповідати не стала, тільки те, що її бойфренд допомагав у зйомках одного з кліпів, з чого випливає, що він також творча людина.

Аліна Гросу показала нового бойфренда
Аліна Гросу показала нового бойфренда

Змінився настрій артистки, вона знову стала тією, ким її звикли бачити. Згодом змінився і образ артистки. Так, напередодні в мікроблозі Гросу з’явилися знімки, на яких вона постала в ефектній червоній сукні з бантом на грудях і з розкішним білявим волоссям. Фотографія була присвячена Дню Святого Валентина.

У коментарі артистка побажала своїм шанувальникам зустріти своє кохання, щоб воно було взаємним і приносило лише позитивні емоції, а також надихало на нові звершення. Зазначимо, що новий образ співачки справив на фанатів незабутнє враження. Багато хто був раді побачити колишню Аліну. А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

“Буду завжди залежна від чоловіка”: 23-річна дружина Остапчука здивувала станом справ у шлюбі з ведучим

Знаменита українська блогерка Катерина Полтавська розповіла про шлюб з Володимиром Остапчуком та нюанси, які не помітні для шанувальників. Чому дівчина залежна від ведучого?

Все ж таки кохання: 44-річна Боржемська показалася в обіймах молодого красеня і обвела всіх навколо пальця

Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова фітнес-тренер Марина Боржемська продовжує інтригувати фотографії з загадковим красенем. Хто він? Знаменитість дала відповідь.

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно: це бачив навіть Коля Сєрга

Відомий український хореограф Влад Яма опублікував дивне фото біля смітника після переїзду до Сполучених Штатів Америки. Коля Сєрга відреагував на кадр.

Лілія Ребрик розповіла, що змінилося у її житті за останні 365 днів: в день 43-річчя щаслива як ніколи

Зірка ранкових ефірів актриса Лілія Ребрик відзначає День народження. У свої 43 знаменитість вирішила розповісти, як змінилося її життя за рік.

Втомився за кордоном: Каменських на якийсь час повернулася до Потапа – тримає його на короткому повідку

На тлі чуток про розлучення Настя Каменських показала загадкове фото з Потапом. Що намагається донести артистка? І як відреагували на цей знімок шанувальники пари?

37-річна Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір’ю: округлий живіт співачки вже не приховати

Відома українська співачка Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір'ю. Зірка повідомила про своє цікаве положення через творчість.