Слідом за Кіркоровим Мілявська: на що готові російські артисти, щоб їх вибачили за “погану” поведінку

Уродженка Закарпаття співачка Лоліта Мілявська слідом за Кіркоровим намагається "відбілити" в очах росіян свою репутацію за участь у "сумнівній" вечірці. На що зірка готова заради рублів.

Після участі у скандально відомій вечірці Насті Івлєєвої у нічному клубі “Матадор”, частина російських зірок потрапили в “опалу”. Багато хто опинився у списках заборонених артистів – їм закрили доступ до концертних майданчиків та вирізали з усіх телевізійних програм. Не пощадили навіть “короля естради” Філіпа Кіркорова, якому довелося записати ганебне відео з безглуздими вибаченнями, що нібито він “увійшов не в ті двері”. Потім були слізні відео від блогерки Насті Івлєєвої, Ксенії Собчак, Діми Білана та Лоліти Мілявської. Що характерно, всі з’являлися перед камерами зі скорботними обличчями та у водолазках, які потім у Мережі отримали назву “пробачливі”.

На що готові російські артисти, щоб їх вибачили за погану поведінку
На що готові російські артисти, щоб їх вибачили за погану поведінку

Ймовірно, глибокі каяття зірок здалися патріотично налаштованим співвітчизникам і режиму не переконливими, і тоді, сподіваючись повернути собі втрачені рублі, колишні селебриті низкою поїхали на Донбас. Першим вирушив Діма Білан, за ним, прикусивши губи, “прімадонн” Філіп Кіркоров.

Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян
Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян

Тільки уродженка Закарпаття Лоліта Мілявська, чия мама та донька зустріли війну у Києві, чомусь зволікала, але не довго.

Так, після скасування своїх ювілейних концертів, співачка вирішила втретє звернутися до співвітчизників. Мілявська записала 4-хвилинне відео, на якому розповіла про всі свої “подвиги”, як відвідувала поранених у шпиталях під час минулих “військових зіткнень”, як купувала апаратуру та телевізори, як оплачувала лікування окупантам. Що виступала з концертами в окупованому Донецьку та Луганську тощо. Зазначимо, що раніше всі свої “заслуги перед батьківщиною” зірка старанно приховувала. Зате зараз, коли її позбавили заробітку, раптом прозріла і вирішила розповісти про це світу.

Цікаво, на що ще готові російські знаменитості, які “увійшли не в ті двері” заради зайвих рублів? А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.