Життя без Меладзе: щаслива Віра Брежнєва заінтригувала кадрами у білій сукні та туфельках із сердечками

Після розлучення з російським продюсером Костянтином Меладзе, співачка Віра Брежнєва насолоджується життям. Знімання, концерти, а тепер ще й інтрига із білою сукнею.

Співачка Віра Брежнєва після початку війни в Україні в 2022 році прийняла для себе складне і єдине правильне рішення – перервала кар’єру в Росії та виїхала з країни. Якийсь час артистка волонтера за кордоном і збирала гуманітарну допомогу для біженців, трохи згодом стала потроху повертатися до основного виду діяльності та записала кілька пісень українською мовою. Її чоловік – продюсер Костянтин Меладзе прийняв собі іншу тактику поведінки і просто зник з поля зору, не сказавши жодного слова. У Мережі подейкували, що між подружжям виникли нерозуміння через розбіжності в оцінці подій, що спричинило остаточний розрив у відносинах.

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе

Про те, що пара розлучилася, повідомила сама Віра Брежнєва. Меладзе досі нічого не прокоментував. Після новини про розлучення з “головним чоловіком свого життя”, співачка з головою поринула у творчість – вона багато гастролює та знімається. А напередодні Брежнєва зацікавила шанувальників фото, на якому з’явилася в білій сукні і в неймовірно красивих туфлях із декором у вигляді серця. Невже Віра таким чином натякає на швидке весілля?

 Віра Брежнєва заінтригувала кадрами у білій сукні та туфельках із сердечками
Віра Брежнєва заінтригувала кадрами у білій сукні та туфельках із сердечками

Але виявилося все набагато прозаїчніше – це її новий образ для чергової зйомки, проте інтрига все ж таки залишилася. У коментарі до фото, де артистка позує в іншій білосніжній сукні, вона написала:

“Подячна, благословенна, сповнена любові у 42”.

Нагадаємо, що напередодні Віра Брежнєва дала пораду своїй шанувальниці, як пережити розлуку з коханою людиною. Можливо, артистка керувалася власним досвідом. А що ви думаєте з цього приводу?

Віра Брежнєва зізналася, як пережила розлучення з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва зізналася, як пережила розлучення з Костянтином Меладзе

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.