Олег Винник не повернеться в Україну? Співак не став приховувати правду про проблеми: “Дуже багато втратив”

Шанувальниці знаменитого українського виконавця Олега Винника очікують на його повернення майже 2 роки, але цього все ніяк не стається. Деталі в статті.

Після 24 лютого Олег Винник вийшов до своїх шанувальників з повідомленням про те, яка в нього позиція, а також закликом зупинити все, що на той момент відбувалося в Україні.

У наступні декілька тижнів фанатам було просто не до артиста та його дій. Але вже з часом вони помітили, що насправді увесь цей термін Олег не з’являвся в публічному просторі і наче випарувався.

І цьому швидко знайшли пояснення. Поговорювали, що Олег опинився в Німеччині. Мовляв, і громадянство в нього німецьке, тому нічого дивного в цьому немає. Представники співака одразу ж виступили зі спростуванням. Мовляв, зірка знаходиться в Україні, і громадянство в нього українське.

Ворожка розповіла, чи повернеться Олег Винник в Україну

Олег Винник розповів про свою дружину
Ворожка розповіла, чи повернеться Олег Винник в Україну

І лише через декілька місяців його юристи були вимушені офіційно підтвердити, що Олег перебуває в Німеччині. Виконавець нібито грушу в Європу лікувати важку хворобу, але діагноз так ніхто і не назвав. Навіть під час ексклюзивного інтерв’ю зірка відмовився розповідати, що його турбує.

Незабаром репутація зірки зазнала серйозних руйнувань, а його контракт з продюсером був розірваний. Вже тоді з’явилось інформація про те, що Олег втратив право на виконання власних композицій. Винник вже заявляв, що не дозволить забрати в нього пісні.

І впродовж цих 2 років він так і не наважився повернутися до України, адже навіть інтерв’ю в нього брали за кордоном. Зараз глядачам його приїзд на батьківщину здається менш можливим через серйозні репутаційні проблеми, а також крах кар’єри.

Нещодавно популярна ворожка в YouTube також дала свій прогноз на Олега і заявила, що він втратив все, тому є висока ймовірність, що він не зможе реалізувати свої плани щодо України.

Відьма Марія Тиха зробила розклад на українського співака Олега Винника. Жінка відповіла на питання, яке цікавить багатьох прихильниць:

“Він дуже хоче. Хто ж буде стільки грошей втрачати? Він дуже багато втратив грошей. Він хоче повернутися, але не факт, що його приймуть тут”, – зазначила Тиха у новому випуску на своєму YouTube-каналі.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.