“Я їй купив свою, жіночу”: 66-річний Павло Зібров розповів про найкоштовніший подарунок коханій Марині

Відомий артист Павло Зібров не приховує свого особистого життя. Чоловік відверто відповідає на питання про родину та ділиться ексклюзивними подробицями.

Народний артист України Павло Зібров у шлюбі вже 30 років. Чоловік не перестає зізнаватися дружині у коханні. Нещодавно, чоловік зізнався, який найдорожчий подарунок зробив Марині за час їх спільного шлюбу.

Виконавець розповів, що презент кохана отримала на свій ювілей. За словами чоловіка, в їх родині вже була автівка. Проте, він хотів порадувати дружину власною машиною. Тому й придбав для неї червоне жіноче авто.

“Я їй купив на ювілей червону машину. Одна машина це добре, в мене завжди були великі джипи, а я їй купив свою, жіночу”, – розповів артист.

Павло Зібров про машину у подарунок дружині
Павло Зібров про машину у подарунок дружині

Інформацію про подарунок, Зібров розсекретив на шоу “33 запитань від Люкс ФМ”. Проте, це не єдине питання, що поставили ведучі артисту. Зокрема, чоловік зізнався, чи користувався послугами пластичних хірургів.

Павло запевняє, що слідкує за своєю зовнішністю та вдавався до уколів краси. На додаток, відомо, що вусань вже давно посивів, тож вимушений фарбувати волосся. А ось, лягти під ніж пластичних хірургів, чоловік не наважився.

“Якщо цього не робити, я був би зі зморшками сильними. Все ж таки в мене вже й трішки вік такий”, – поділився співак.

Павло Зібров про машину у подарунок дружині
Павло Зібров про машину у подарунок дружині

Також, не забули згадати про доньку. Зібров пишається нею. Він не просто любить її як доньку, а й поважає, як спеціаліста. Діана виконує обов’язки піар-директору, СММ менеджеру, планує зйомки та зустрічі батька. Зібров відмічає, всі зміни, що відбуваються зі співаком, завдяки старанням його донечки. Тому, жінка заслужила гарну винагороду. Артист зізнався, що регулярно підвищує її зарплатню.

“Мені повезло в житті, що в мене з’явилася така донька. Що вона поруч зі мною”, – розповідає Павло.

Павло Зібров про машину у подарунок дружині
Павло Зібров про машину у подарунок дружині

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.