Наталія Могилевська зізналася, коли встигла відгуляти гучне весілля з коханим Валентином: “Зайві гроші…”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська відверто висловилася, як ставиться до весілля під час війни. Також заінтригувала неочікуваним зізнанням стосовно її третього шлюбу.

Відомо, що артистка розпочала нові стосунки з чоловіком, на ім’я Валентин під час повномасштабного вторгнення. І що цікаво, вони знайомі одне з одним орієнтовно вже 20 років. Співачка довго була самотньою, тому тепер тішиться своїм справжнім жіночим щастям.

Розповідала, що коханий схожий на неї. За словами Наталії, він божевільний, оскільки був готовий їздити з нею по гарячих точках, куди ніхто не хотів відправлятися з її команди. Познайомилися вони, коли допомагали десь евакуювати дітей і людей.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська зізналася, коли встигла відгуляти гучне весілля з коханим Валентином

Втім, співачка не квапиться показувати публіці свого обранця, а нещодавно взагалі зацікавила заявою стосовно їхнього шлюбу. Наталія Могилевська Люкс ФМ відверто розповіла, як ставиться до весілля під час війни.

Знаменитість вважає, що у війну весілля, свята і решта веселощів просто недоречні. Каже, що вони з коханим сконцентрувалися на стосунках, допомозі українцям та військовим. А зайві гроші вони точно витрачатимуть не на одруження, а на допомогу людям впоратися зі складними життєвими ситуаціями.

Далі в Могилевської поцікавилися, чи не хотілося їй тихого розпису, на що вона заінтригувала заявою: “А можливо, ми вже це зробили?”.

Нагадуємо, співачка вже була заміжня. Вперше вона стала офіційною дружиною бізнесмена Дмитра Чалого. З наступним чоловіком Єгором Долініним Наталія Могилевська жила в цивільному шлюбі. Тепер артистка щаслива у стосунках з Валентином, з яким, до речі, наважилася на усиновлення двох дівчаток.

Наталія Могилевська з доньками

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?