Наталія Сумська зізналася, що анітрохи не шкодує про зйомки в “Слузі народу”: “Живу теперішнім життям”

Знаменита українська акторка вперше розповіла про свою участь у культовому серіалі "Слуга народу". Що насправді думає артистка про цей проєкт?

За довгі роки акторської кар’єри Наталія Сумська реалізувалася не тільки в театрі, але і в кіно. При цьому в її фільмографії окрім серйозних фільмів також є комедійні проєкти. Найвідоміший з них – серіал “Слуга народу”, який з часом став скандальним через певні пророцтва, яке містить в собі.

Днями Наталія В’ячеславівна дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла, що думає про свої зйомки в ньому, а також зізналася, чи шкодує вона про участь в даному серіалі.

Наталія Сумська зізналася, що анітрохи не шкодує про зйомки в Слузі народу

Наталія Сумська вперше показала дорослу дочку
Наталія Сумська зізналася, що анітрохи не шкодує про зйомки в Слузі народу

В своєму інтервʼю Наталія Сумська зізналася, що взагалі не любить повертатися до свого персонажа. Зараз артистка хоче думати про нові фільми, а не старі проєкти.

“Вже знято, змінити не вдасться, то нащо міркувати? – каже Сумська про “Слугу народу”. – Крім того, я така артистка, яка віртуально не посилає себе в минуле. Живу теперішнім життям. Сьогодні вже народжується інше українське кіно”.

При цьому артистка з любов’ю згадує про свої інші проєкти, в яких вона працювала. Наприклад, фільми, в яких вона засвітилася зі своїм коханим чоловіком Анатолієм Хостікоєвом. Цей перфоманс був їй до душі. Окрім того, Наталія В’ячеславівна постійно отримує приємні відгуки про свою спільну роботу з чоловіком.

Нагадуємо, що в цьому інтерв’ю Наталія Сумська вперше розповіла про свої стосунки з молодшим сином В’ячеславом. Чоловік вже давно досяг певних кар’єрних висот, але все ж таки здебільшого він має успіх саме у дубляжі. Чоловік говорить за найвідоміших акторів, і його голос постійно лунає з екранів. Так само В’ячеслав Хостікоєв успішний в театрі та в кіно. Ба більше, йому доводиться навіть працювати зі своїми родичами та членами сім’ї.

Наталія Сумська зізналася, що В’ячеслав приїжджає до них з Анатолієм Хостікоєвим на свята, часто влаштовує дома концерти та піднімає всім настрій.

Схожі статті