Нова дівчина турка Налчаджиоглу відповіла, чи планує за нього заміж: ще не розлучився, а тут вже інший шлюб?

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Анастасія відповіла підписникам свого фотоблогу, чи планує за нього заміж. Чоловік ще офіційно не розлучився з колишньою Лілією Реус.

У 2019 році офіційно розпався союз Мурата Налчаджиоглу зі співачкою Ані Лорак. Влітку 2023 року бізнесмен зіграв розкішне весілля з візажисткою Лілією Реус, однак ніхто і не підозрював, що це щастя та ідилія протримається всього 4 місяці.

Далі парочка видалила спільний контент в соціальній мережі Instagram й тривалий час не наважувалася підтверджувати розлучення. Згодом Налчаджиоглу здивував публіку, оскільки показався в компанії моделі Анастасії й у січні цього року відверто розповів про нові стосунки.

2 тижні, 4 і 6 місяців: що відомо про найкоротші шлюби українського шоубізу
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Мурат Налчаджиоглу зізнався, що за саме за своєї ініціативи вирішив закінчити стосунки з Лілією. Однак потім дівчина здивувала зізнанням, оскільки заявила, що вони з колишнім ще офіційно не розлучилися.

Нещодавно нова дівчина бізнесмена Анастасія, відповідаючи на питання від підписників Instagram-блогу, розповіла, чи планує заміж за бізнесмена. Зазначила, що це обранець має планувати одруження, але в майбутньому хотілося стати дружиною коханого чоловіка і народити доньку.

“Це не до мене питання. Це чоловік повинен планувати одружитися з вами. Ми вже більше ніж багато одружених людей. Ну а взагалі, звичайно, в майбутньому я б хотіла вийти заміж за коханого чоловіка, я ще доньку хочу і як ви пам’ятаєте, без офіційного шлюбу народити дитину, для мене означає “нагуляти”. Усвідомленість та відповідальність”, – відповіла Анастасія.

Нова дівчина турка Налчаджиоглу відповіла, чи планує за нього заміж

Втім, коли парочка наважиться на шлюб, поки можемо тільки здогадуватися. Для початку Мурату Налчаджиоглу варто офіційно розлучитися з колишньою Лілією Реус.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?